Asetuksiin tutustuminen

Haluatko vaihtaa soittoäänen, määrittää Wi-Fi-yhteyden tai tehdä HTC One X / One X‍+ -puhelimesta turvallisemman? Voit tehdä tämän ja paljon muuta Asetuksissa.
  1. Avaa Asetukset joko Pika-asetukset-paneelissa tai Kaikki sovellukset -näkymässä.
    • Pyyhkäise kahdella sormella alaspäin tilapalkista avataksesi Pika-asetukset ja napauta sitten .
    • Napauta alkunäytössä vaihtaaksesi Kaikki sovellukset -näkymään ja napauta sitten Asetukset.
  2. Tässä joitakin perusasetuksia, joita voit muuttaa:
    • Napauta Päälle/Pois-kytkintä jonkin kohteen (esim. Wi-Fi) vieressä kytkeäksesi sen päälle tai pois päältä. Napauta kohdetta itseään määrittääksesi sen asetukset.
    • Napauta Ääni asettaaksesi soittoäänen, valitaksesi ääniprofiilin ja määrittääksesi saapuvan puhelun ääniasetukset.
    • Napauta Mukauta vaihtaaksesi alkunäytön taustakuvan, lukitusnäytön tyylin jne.
    • Napauta Tilit ja synkronointi lisätäksesi ja kirjautuaksesi sisään eri tileille, kuten sähköposti, sosiaaliset verkot jne.
    • Napauta Suojaus suojataksesi HTC One X / One X‍+ -puhelimen esim. näyttölukituksella.