Valokuvien, videoitten ja musiikin siirtäminen puhelimen ja tietokoneen välillä

Valokuvien, videoitten ja musiikin siirtäminen puhelimen ja tietokoneen välillä

On kaksi tapaa siirtää mediaa tietokoneesta tai tietokoneeseen.
  • Yhdistä HTC One X / One X‍+ -puhelin tietokoneeseen. Tietokone tunnistaa sen, kuten minkä tahansa siirrettävän USB-aseman, ja voit kopioida mediaa laitteiden välillä.
  • Lataa HTC Sync Manager -ohjelmisto tietokoneellesi ja käytä sitä. Voit asettaa sen hakemaan automaattisesti musiikkia, valokuvia ja videoita HTC One X / One X‍+ -puhelimesta tietokoneeseen. Voit myös synkronoida soittolistoja tietokoneesta puhelimeen.

Jos sinulla on iPhone, voi myös liittää sen ja siirtää kameran filmirullan (valokuvia ja videoita) tietokoneeseen. Yhdistä sitten HTC One X / One X‍+ -puhelin uudelleen ja kopioi tiedostot.

Kyllästynyt median kopioiden säilyttämiseen useissa eri paikoissa? Käytä verkkotallennuspalveluita säilyttääksesi mediaasi yhdessä paikassa, jonne pääset kaikkialta – tietokoneelta, HTC One X / One X‍+ -puhelimesta ja muilta mobiililaitteilta.

Siirry asetuksiin ja napauta sitten Tilit ja synkronointi > tarkistaaksesi ensin, mitä online-tallennustilejä on käytettävissä HTC One X / One X‍+ -puhelimessa ja kirjaudu sisään tilille, jota haluat käyttää. Käytä Galleria-sovellusta käyttääksesi mediaasi verkkotallennuspalvelussa.