Puhelimen asettaminen ensimmäistä kertaa

Kun kytket uuden puhelimen päälle ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään asettamaan se. Käy läpi laitteen asetus valitaksesi internet-yhteyden, valitse, kuinka haluat asettaa uuden puhelimesi jne.
  • Valitse Aseta alusta alkaen asettaaksesi tilisi ja mukauttaaksesi uuden puhelimesi tietokoneelta käyttämällä HTC:n Näin pääset alkuun -palvelua.

Puhelimessa näkyy HTC:n Näin pääset alkuun -sivuston URL-osoite ja laiteparin muodostuskoodi. Siirry tietokoneen web-selaimella URL-osoitteeseen ja anna laiteparin muodostuskoodi aloittaaksesi web-asetuksen. Tarvitset HTC-tilin tallentaaksesi tilisi ja asetuksesi verkkoon ja ladataksesi ne puhelimeesi.

• Jo lopetit jo HTC:n Näin pääset alkuun -asetuksen ennen uuden puhelimen kytkemistä päälle, lataa web-asetuksesi. Valitse sisällön tuonti ja valitse sitten Käytä HTC:n Näin pääset alkuun -asetusta.
  • Jos vanhassa puhelimessasi on sisältöä, voit valita suoraan puhelimesta puhelimeen -toiminnon suorittamisen.
  • Sisällön varmuuskopioinnin ja palauttamisen helpottamiseksi HTC One X / One X‍+ -puhelimesta toiseen HTC-puhelimeen tulevaisuudessa, valitse Varmuuskopioi puhelin päivittäin.
Huomautus:
  • Saadaksesi lisätietoja HTC:n Näin pääset alkuun - ja HTC-tiliasetuksesta, katso Ohje ja Usein kysyttyä HTC:n Näin pääset alkuun -sivustolla (www.htcsense.com/help/).
  • Jos siirrät vanhasta puhelimesta sisältöä, kuten taustakuva ja soittoääni, HTC:n Näin pääset alkuun -toiminnon käyttö mukauttamiseen ja samojen sisältötyyppien lataamiseen verkosta, muuttaa uuden puhelimesi asetuksia.
  • Matkapuhelinoperaattorisi saattaa veloittaa ylimääräisiä datamaksuja joistakin internet-yhteyttä käyttävistä ominaisuuksista, kuten sijaintipohjaisista palveluista ja verkkotiliesi automaattisesta synkronoinnista. Väittääksesi datamaksujen kertymisen, ota nämä ominaisuudet pois käytöstä Asetukset-kohdassa.