HTC One V -puhelimen nollaaminen
ASETUKSET JA PALVELUT

HTC One V -puhelimen nollaaminen

Jos luovutat HTC One V -puhelimen jollekin muulle tai HTC One V -puhelimessa on pysyvä ratkaisematon ongelma, voit tehdä tehdasasetusten palautuksen (kutsutaan myös nimellä hard reset).

Varoitus: Tehdasasetusten palautus poistaa pysyvästi kaikki tiedot ja tehdyt asetukset sekä ladatut ja asennetut sovellukset. Varmista ennen kuin teet tehdaspalautuksen, että varmuuskopioit kaiken datan ja tiedostot, jotka haluat pitää.

Tehdasasetusten palauttaminen asetusten kautta

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Tallennustila > Tehdasasetusten palautus.
  3. Napauta Palauta puhelin alkutilaan ja napauta sitten Tyhjennä kaikki.

Tehdastilaan palauttaminen laitteen painikkeilla

Ellet saa sammutettua HTC One V -laitetta tai pääse sen asetuksiin, voit silti suorittaa tehdasasetusten palautuksen HTC One V -laitteen painikkeilla.

1. Pidä ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painiketta painettuna ja pidä sen jälkeen VIRTA-painiketta painettuna.
  2. Odota, että näyttöön tulee kolme Android-kuvaa, ja vapauta sitten VIRTA-painike ja ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painike.
  3. Paina ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painiketta valitaksesi TEHDASPALAUTUS ja paina sitten VIRTA-painiketta.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v