HTC One V -sovelluksen uudelleenkäynnistäminen

Jos HTC One V toimii hitaammin kuin normaalisti, sovellus ei toimi oikein tai HTC One V lakkaa reagoimasta, yritä ratkaista ongelma käynnistämällä HTC One V uudelleen.

1. Jos näyttö on pois, paina VIRTA-painiketta kääntääksesi sen takaisin päälle.
  2. Avaa näyttöruudun lukitus.
  3. Paina ja pidä VIRTA-painiketta painettuna ja napauta sitten Käynnistä uudelleen.
  4. Kun pyydetään vahvistamaan, napauta Käynnistä uudelleen.

Eikö HTC One V vastaa toimintoihin?

Jos HTC One V ei vastaa, kun kosketat kosketusnäyttöä tai painat painikkeita, voit kuitenkin käynnistää sen uudelleen.
Paina ja pidä VIRTA-painiketta painettuna vähintään 10 sekunnin ajan ja vapauta painike sen jälkeen. HTC One V käynnistyy uudelleen.