Ruutunäppäimistön käyttäminen

Ruutunäppäimistö avautuu, kun käynnistät sovelluksen tai valitset kentän, joka vaatii tekstiä tai numeroita. Sen jälkeen, kun olet syöttänyt tekstisi, voit napauttaa tai painaa sulkeaksesi näyttöruudun näppäimistön.

Näppäimistöasettelun valinta

Voit valita kolmesta eri näppäimistön asettelusta sopimaan kirjoitustyyliisi.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten > Kieli ja näppäimistö.
  2. Napauta HTC Sense -tulo > Lisäasetukset.
  3. Napauta Näppäimistön tyyppi ja valitse sen jälkeen se näppäimistön asettelu, jota haluat käyttää.
    Vakio Tämä asettelu on samanlainen kuin pöytätietokoneen näppäimistö. Tämä on oletusnäppäimistöasettelu.
    Puhelin Tämä asettelu muistuttaa perinteistä matkapuhelimen näppäimistöä.
    Tiivistä Tämä asettelu mahdollistaa kaksi kirjainta kullekin näppäimille. Näppäimen koko on hiukan suurempi kuin vakioasettelussa.

Tekstin kirjoittaminen

Napauta näyttönäppäimistön näppäimiä antaaksesi kirjaimia, numeroita sekä välimerkkejä ja symboleja.
  • Napauta syöttääksesi ison kirjaimen. Napauta kahdesti laittaaksesi isojen kirjainten lukituksen päälle.
  • Paina ja pidä näppäimiä harmailla kirjaimilla ruudun yläosassa syöttääksesi numeroita, symboleita tai korosteisia kirjaimia. Näppäimellä oleva harmaa kirjain on se, joka lisätään, kun painat ja pidät tuota näppäintä. Joillakin näppäimillä on useita kirjaimia tai aksenttimerkkejä.

Useiden näppäimistökielten valitseminen

Jos HTC One V -puhelimessa on käytettävissä useita näppäimistökieliä, voit valita, mitkä kielet otetaan käyttöön näyttönäppäimistössä.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten > Kieli ja näppäimistö.
  2. Napauta HTC Sense -tulo.
  3. Napauta Näppäimistövalinta ja valitse sen jälkeen haluamasi kieli.

Näppäimistön kielen muuttaminen

1. Kun näyttönäppäimistö on auki, napauta .
  2. Valitse Vaihda näppäimistöä -valinta vaihtaaksesi eri näppäimistökielten välillä.
  3. Napata , kunnes näet kielen, jota haluat käyttää.
Huomautus: Voit kytkeä Vaihda näppäimistöjä -toiminnon päälle tai pois liu'uttamalla ilmoitukset-paneelin auki ja napauttamalla sitten > Kieli ja näppäimistö > HTC Sense -tulo ja napauttamalla Vaihda näppäimistöjä Päälle/Pois -kytkintä.