Muistin hallinta

Puhelimen muistin käytettävissä olevan tilan tarkistaminen

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Tallennustila. Käytettävissä oleva puhelimen muisti näytetään Sisäinen tallennustila -osassa.

Käytettävissä olevan muistikortin tilan tarkistaminen

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Tallennustila. Kokonais- ja käytettävissä oleva muistikortin tila näytetään muistikortti-osassa.

Tallennustilan lisääminen (sisäinen tallennustila)

Teet lisää tallennusmuistia helposti tyhjentämällä sovelluksen tallennusmuistin, siirtämällä tai poistamalla sovelluksia, tai poistamalla vanhoja sähköposteja ja viestejä kaikki yhdellä kertaa.
Tärkeää: Et voi siirtää tai poistaa etukäteen asennettuja sovelluksia.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Tallennustila ja kohdassa Sisäinen tallennustila napauta Vapauta tilaa.
  3. Tyhjenn välimuisti -ruudulla voit valita haluatko tyhjentää harvoin käytettyjen sovellusten vai kaikkien sovellusten välimuistin, ja napauta sitten Seuraava.
  4. Valitse Sovelluksen tallennus -näytössä, valitse sovellusten siirtäminen tallennuskortille tai poistettavien sovellusten asennuksen poistamisen.
  5. Napsauta Seuraava.
  6. Sähköpostin ja viestin tallennustila -ruudulla:
    • Aseta vähemmän ladattavia sähköpostea niin että vanhemmat sähköpostit poistuvat tallennusmuistista automaattisesti.
    • Vähennä teksti-ja multimediaviestien määrää per keskustelu.
  7. Valitse Sisällön tallennus -näytöltä, mitä sisältöä haluat poistaa tallennustilasta.
  8. Napauta Lopeta.

Sovelluksen välimuistin ja tietojen poistaminen

Voit poistaa tiedot tai tyhjentää kunkin sovelluksen välimuistin.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Sovellukset.
  3. Napauta sovellusta välilehdeltä Kaikki.
  4. Napauta ruudulta joko Tyhjennä data ja/tai Tyhjennä välimuisti.

Sovelluksen asennuksen poistaminen

Tärkeää: Et voi poistaa HTC One V -puhelimeen esiasennettua sovellusta.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Sovellukset.
  3. Napauta Ladatut-välilehdeltä sovellusta, jonka haluat siirtää.
  4. Napauta Poista asennus.

Sovellusten siirtäminen tallennuskortille tai pois siltä

Tärkeää: Et voi poistaa HTC One V -puhelimeen esiasennettua sovellusta.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Sovellukset.
  3. Napauta Ladatut-välilehdeltä sovellusta, jonka haluat siirtää.
  4. Valitse sovelluksen siirtäminen tallennuskortille.

Käynnissä olevien sovellusten pysäyttäminen Tehtävänhallinta

Tehtävänhallinta voit vapauttaa muistia pysäyttämällä sovelluksia, joita et käytä.
  1. Napauta alkunäytössä > Tehtävänhallinta.
  2. Napauta Kaikki sovellukset -luettelosta sovelluksen oikealta puolelta pysäyttääksesi sovelluksen.