HTC One V -puhelimen tietojen salaaminen

Voit salata tietoja, kuten verkkotilisi, asetukset, musiikkitiedostot ja muut mediatiedostot. Salauksen jälkeen sinun on annettava lukitusnäytön PIN tai salasana kytkeäksesi puhelimen päälle ja käyttääksesi tietoja.
Tärkeää:
  • Aseta lukitusnäytön PIN tai salasana ennen tietojen salaamista.
  • Lataa akku täyteen ja pidä HTC One V liitettynä virtalähteeseen salauksen aikana. Salausprosessi kestää noin tunnin.
  • Et voi kumota salausta. Jos haluat palata salaamattomaan puhelimeen, sinun on suoritettava tehdasasetusten palautus.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Tallennustila.
  3. Valitse salausasetus sille tallennusvälinetyypille, jonka haluat salata.
  4. Napauta Salaa.
  5. Anna lukitusnäytön PIN-koodi tai salasana.
  6. Napsauta Seuraava.
  7. Napauta Salaa.
Salaus alkaa ja edistyminen näkyy näytössä. Puhelin voi käynnistyä uudelleen muutamia kertoja.
Kun salaus on valmis, anna PIN tai salasana.