HTC One V -puhelimen suojaaminen näyttölukituksella

Suojaa henkilökohtaiset tietosi ja estä muita käyttämästä HTC One V -puhelinta ilman lupaasi määrittämällä näyttöruudun lukituskuvion, PIN-koodin tai salasanan.

Näytön lukitus pyydetään avaamaan aina, kun HTC One V kytketään päälle, tai kun se on ollut käyttämättömänä tietyn ajan.

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten > Suojaus.
  2. Napauta Näyttöruudun lukitus.
  3. Napauta näyttöruudun lukitusvalintaa ja aseta näyttöruudun lukitus.
  4. Napauta Lukitse puhelin ja määritä käyttämättömänä oloaika ennen kuin näyttöruutu lukkiutuu.
    Vihje: Voit myös poistaa valinnan kohdasta Näytä kuvio tai Näytä salasanat, jos et halua näyttöruudun lukituksen tulevan näkyviin antaessasi sitä näytöllä.

Unohtuiko näyttöruudun lukitusmalli?

Jos olet unohtanut näyttöruudun lukituskuvion, sinulla on enintään viisi yrityskertaa avata HTC One V lukituksesta.

Jos tämä epäonnistuu, voit avata HTC One V -laitteen syöttämällä Google-tilisi käyttäjänimen ja salasanan.

1. Syötä lukitusmalli avatulla näyttöruudulla.
  2. Viidennen yrityksen jälkeen sinua pyydetään odottamaan 30 sekuntia. Napauta OK.
  3. Jos näytöllä ei näy mitään, kytke näyttö päälle painamalla VIRTA ja avaa sitten ruudun lukitus.
  4. Napauta Unohditko kuvion? -painiketta sen ilmestyttyä.
  5. Syötä Google-tilisi käyttäjänimi ja salasana ja napauta sitten Kirjaudu sisään. Sinua pyydetään sen jälkeen luomaan uusi näyttöruudun lukituskuvio. Jos et enää halua tehdä niin, napauta Peruuta.