SIM-kortin suojaaminen PIN-koodilla

Lisää toinen turvallisuustaso HTC One V -puhelimeen määrittämällä PIN-koodi (personal identification number) omaan SIM-korttiisi.

Tärkeää: Varmista ennen jatkamista, että tiedossasi on se oletus-PIN-koodi, jonka matkapuhelinoperaattorisi on toimittanut.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten > Suojaus.
  2. Napauta Aseta SIM-kortin lukitus, valitse sitten Lukitse SIM-kortti.
  3. Syötä SIM-kortin oletus-PIN ja napauta OK.
  4. Vaihtaaksesi SIM-kortin PIN-koodin napauta Vaihda SIM-kortin PIN-koodi.

Lukkiutuneen SIM-kortin palauttaminen

Jos olet syöttänyt väärän PIN-koodin useammin kuin yritysten sallittu enimmäismäärä, SIM-kortistasi tulee ”PUK-lukittu”.

Tarvitset PUK-koodin päästäksesi käyttämään HTC One V -laitetta uudelleen. Ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi saadaksesi tämän koodin.
  1. Syötä puhelimen valintanäyttöruudulla PUK-koodi, ja sitten napauta Seuraava.
  2. Syötä uusi PIN, jota haluat käyttää, ja sitten napauta Seuraava.
  3. Syötä uusi PIN uudestaan ja napauta OK.