Lisää tapoja akkukeston lisäämiseksi
ASETUKSET JA PALVELUT

Lisää tapoja akkukeston lisäämiseksi

GSM-verkkotilaan vaihtaminen

Vaihda käyttäen GSM-verkkoa jos et käytä datayhteyttä Internetiin yhdistämiseen. GSM-verkkoon liittäminen kuluttaa vähemmän akkua.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Matkapuhelinverkko > Verkkotila.
  3. Napauta Vain GSM.

Akkukäytön tarkistaminen

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Virta > Akkukäyttö.
  3. Katso lisätietoja napauttamalla kaaviokuvaa tai ominaisuuksia, jotka käyttävät akkuvirtaa.
Vihje: Jos näet Käyttötiedot-näyttöä katsoessasi painikkeita, voit napauttaa niitä säätääksesi akkukäyttöön vaikuttavia asetuksia tai sammuttaaksesi akkua kuluttavia ominaisuuksia.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v