Ääniasetusten muuttaminen

Vaihda äänettömän, värinän ja normaalin tilan välillä

Tee jokin seuraavista:
  • Paina ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS -painiketta vaihtaaksesi äänettömästä normaaliin tilaan.
  • Paina ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS -painiketta vaihtaaksesi värinästä normaaliin tilaan.
  • Liu'uta alkunäytön ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten > Ääni > Ääniprofiili.

Näytön kohteita valittaessa kuuluva ääni

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse Kosketusäänet-valintaruutu tai poista sen valinta.

Soittoäänen voimakkuuden automaattinen pienentäminen

HTC One V -laitteessa on soitonvaimennusominaisuus, joka pienentää soittoäänen voimakkuutta automaattisesti laitetta liikutettaessa.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse Vaienna soittoääni -valinta.

Taskussa tai laukussa olevan HTC One V -puhelimen soittoäänen säätäminen kovemmalle

Jotta tulevat puhelut eivät jäisi sinulta huomaamatta HTC One V -laitteen ollessa taskussa tai laukussa, taskutilatoiminto lisää soittoäänen voimakkuutta vaiheittain ja saa laitteen värisemään puhelun tullessa.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse Taskutila-valinta.

Kaiutinpuhelimeen vaihtaminen automaattisesti

Kun puhelu on käynnissä, voit vaihtaa kaiutinpuhelimeen kääntämällä HTC One V -puhelimen ympäri.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse Käännä kaiutinta varten -valinta.