Näyttöasetusten muuttaminen

Näytön kirkkauden säätäminen manuaalisesti

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Näyttö (tai Näyttö ja eleet) ja napauta sitten Kirkkaus.
  3. Poista valinta Automaattinen kirkkaus -kohdasta.
  4. Vedä kirkkauden liukusäädintä vasemmalle vähentääksesi tai oikealle lisätäksesi ruudun kirkkautta.

Näyttöruudun sammumiseen kuluvan ajan säätäminen

Toimettoman ajanjakson jälkeen näyttöruutu sammuu akun virran säästämiseksi. Voit asettaa ajan, jonka kuluttua näyttöruutu sammuu.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Näyttö (tai Näyttö ja eleet) ja napauta sitten Virransäästö.
  3. Napauta aikaa, jonka kuluttua haluat näytön sammuvan.

Näyttöruudun automaattisen kääntämisen kytkeminen pois päältä

Huomautus: Automaattista kääntymistä ei tueta kaikkien sovellusten näyttöruuduissa.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Näyttö (tai Näyttö ja eleet).
  3. Poista valinta Automaattisesti kääntyvä ruutu -kohdasta.

G-anturin uudelleen kalibroiminen

Kalibroi näyttö uudelleen, jos näytön suuntaus ei vastaa tapaa, jolla pidät HTC One V -puhelinta.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Näyttö (tai Näyttö ja eleet) ja napauta sitten G-anturin kalibrointi.
  3. Aseta HTC One V laakealle ja tasaiselle pinnalle ja napauta sitten Kalibroi.
  4. Napauta uudelleenkalibrointiprosessin jälkeen OK.

Näytön pitäminen päällä ladattaessa

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Näyttö (tai Näyttö ja eleet).
  3. Valitse Näyttö päällä -valinta.

Animaatiotehosteiden kytkeminen päälle tai pois päältä

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Näyttö (tai Näyttö ja eleet).
  3. Valitse Animaatio-valintaruutu tai poista sen valinta.