Lentokonetilan kytkeminen päälle ja pois

Monissa maissa laki vaatii sammuttamaan langattomat laitteet ollessasi lentokoneessa. Eräs tapa sammuttaa langattomat toiminnot on kytkeä HTC One V lentokonetilaan.

Kun kytket lentokonetilan päälle, kaikki HTC One V -laitteen langattomat radiolaitteet, mukaan lukien puhelutoiminto, datapalvelut, Bluetooth ja Wi-Fi sammutetaan. Voit kuitenkin kytkeä Bluetooth ja Wi-Fi päälle manuaalisesti, kun lentokonetila on otettu käyttöön.

Kun otat lentokonetilan pois käytöstä, puhelutoiminta otetaan uudelleen käyttöön ja edellinen Bluetooth ja Wi-Fi:n tila palautetaan.

Huomautus: Jos USB-jakaminen on kytketty päälle, lentokonetilan käyttöönotto kytkee sen pois päältä. USB-jakaminen on kytkettävä päälle manuaalisesti, kun otat lentokonetilan pois käytöstä.
Tee jokin seuraavasti kytkeäksesi lentokonetilan päälle tai pois päältä.
  • Paina ja pidä pohjassa VIRTA -painiketta ja napauta sitten Lentokonetila.
  • Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten . Napauta Lentokonetila Päälle/Pois -kytkintä kytkeäksesi tilan päälle tai pois.
Käytössä ollessaan Lentokonetila-kuvake näytetään näytetään tilapalkissa.