Tietojen vastaanottaminen Bluetooth avulla
ASETUKSET JA PALVELUT

Tietojen vastaanottaminen Bluetooth avulla

HTC One V -puhelimella voit vastaanottaa erilaisia tiedostoja Bluetooth-yhteydellä, mukaan lukien valokuvat, musiikkiraidat, yhteystiedot, kalenteritapahtumat ja asiakirjat, kuten PDF-tiedostot.
Tärkeää: Katso laitteen dokumentaatiosta ohjeita tietojen lähettämisestä Bluetooth kautta.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Jos Bluetooth on pois päältä, käynnistä se napauttamalla Bluetooth Päälle/Pois -kytkintä.
  3. Napauta Bluetooth. Bluetooth-näyttö avautuu.
  4. Napauta laitteen Bluetooth-nimeä lähellä näytön yläreunaa tehdäksesi HTC One V -puhelimen näkyväksi lähellä oleville Bluetooth-laitteille.
  5. Lähetä lähettävällä laitteella yksi tai useampi tiedosto HTC One V -puhelimeen.
  6. Jos kysytään, hyväksy laiteparin muodostamispyyntö HTC One V -puhelimella ja vastaanottavalla laitteella. Sinua voidaan myös kehottaa antamaan sama salasana tai vahvistaa automaattisesti luotu salasana molemmilla laitteilla.

Saat sitten Bluetooth-valtuutuspyynnön.

7. Napauta Muodosta pari.
  8. Kun HTC One V -puhelin vastaanottaa tiedoston siirtopyynnön ilmoituksen, liu'uta alas Ilmoitukset-paneelia, napauta tulevan tiedoston ilmoitusta, ja sen jälkeen napauta Hyväksy.
  9. Ilmoitus näytetään tiedoston siirron aikana. Liu'uta alas Ilmoitukset-paneelia ja napauta sitten ilmoitusta.

Kun avaat vastaanotetun tiedoston, seuraava vaihe riippuu tiedoston tyypistä:

• Mediatiedostot ja asiakirjat avataan yleensä suoraan yhteenkuuluvassa sovelluksessa. Jos esimerkiksi avaat musiikkiraidan, se aloittaa toiston Musiikki-sovelluksessa.
  • Valitse vCalendar-tiedostoa varten kalenteri, johon haluat tallentaa tapahtuman, ja napauta sitten Tuo. vCalendar lisätään Kalenteri-tapahtumiin.
  • vCard-tiedostoista voit valita tuodaanko vain yksi, useita tai kaikki yhteystiedot yhteystietoihisi.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v