Tietojen lähettäminen Bluetooth avulla

Tärkeää: Ennen kuin aloitat, aseta vastaanottava laite havaittavaan tilaan. Voit myös asettaa sen tilaan ​“‍Vastaanota säteitä” tai ​“‍Vastaanota tiedostoja”. Katso laitteen asiakirjoista lisätietoja tietojen vastaanottamisesta Bluetoothilla.
  1. Avaa HTC One V -puhelimessa sovellus, joka sisältää tietoja tai tiedoston, jonka haluat lähettää.
  2. Seuraa lähetettävän tiedon tyyppiä koskevia ohjeita:
    Yhteystieto
    1. Katso yhteystiedon tiedot napauttamalla haluamaasi yhteystietoa Henkilöt-sovelluksessa.
    2. Napauta ja napauta Lähetä yhteystieto.
    3. Napauta alasnuolikuvaketta ja valitse Bluetooth.
    Kalenterin tapaaminen tai tapahtuma Paina ja pidä tapahtumaa kalenterin Päivänäkymässä, Esityslistanäkymässä tai Viikkonäkymässä ja napauta sitten Lähetä edelleen > Bluetooth.
    Valokuvat tai videot
    1. Valitse albumi Galleria-sovelluksessa.
    2. Napauta Jaa > Bluetooth.
    Otettu valokuva tai video Kun olet ottanut kuvan, napauta Kamera-esikatselunäytössä > Bluetooth. (Huomaa, että sinun on asetettava ensin tarkastelun kesto Kamera-asetuksissa.)
    Musiikkiraita Kun musiikkiraita näkyy Musiikki-sovelluksen Nyt soi -ruudulla, napauta > Jaa > Jaa tiedosto > Bluetooth.
    Äänitallenne Napauta Äänitallennin-näytössä > Bluetooth.
    Selain
    • Napauta jaettavalla web-sivulla > Jaa > Bluetooth.
    • Kun katsot web-sivua Luku-tilassa, napauta > Bluetooth.
  3. Kytke Bluetooth päälle ja muodosta pari vastaanottavan laitteen kanssa, jos sitä pyydetään.
  4. Hyväksy tiedosto vastaanottavassa laitteessa.

Lähetettyjen tietojen tallennuspaikka

Kun lähetät tietoja puhelimestasi Bluetoothin avulla, tietojen tallennuspaikka riippuu lähetettyjen tietojen tyypistä ja vastaanottavasta laitteesta.

Jos lähetät kalenteritapahtuman tai yhteystiedon, se lisätään normaalisti vastaavaan sovellukseen vastaanottavassa laitteessa.

Jos lähetät toisen tiedostotyypin Windows-tietokoneeseen, se tallennetaan normaalisti Bluetooth Exchange -kansioon henkilökohtaisten asiakirjakansioittesi joukkoon.

• Windows XP:ssä polku voi olla: C:\Documents and Settings\[your username]\My Documents\Bluetooth Exchange
  • Windows Vistassa polku voi olla: C:\Users\[your username]\Documents
  • Windows 7:ssä polku voi olla: C:\Users\[your username]\Documents\Bluetooth Exchange Folder

Jos lähetät tiedoston toiseen laitteeseen, tallennuspaikka saattaa riippua tiedostotyypistä. Jos lähetät esimerkiksi kuvatiedoston toiseen matkapuhelimeen, se voidaan tallentaa kansioon "‍Kuvat"‍.