Yhteyden muodostaminen Bluetooth-kuulokkeisiin tai autosarjaan

Yhteyden muodostaminen Bluetooth-kuulokkeisiin tai autosarjaan

Voit kuunnella musiikkia Bluetooth-stereokuulokkeista tai soittaa hands-free-puheluja käyttämällä yhteensopivaa Bluetooth-kuuloketta tai autosarjaa.
Tärkeää:
  • Voidaksesi kuunnella musiikkia kuulokkeilla tai autosarjalla, kuulokkeiden tai autosarjan täytyy tukea A2DP Bluetooth -profiilia.
  • Ennen kuin yhdistät kuulokkeesi, sinun täytyy asettaa ne havaittavaan tilaan, jotta HTC One V voi löytää ne. Katso lisätietoja kuulokkeiden käyttöoppaasta.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Jos Bluetooth on pois päältä, käynnistä se napauttamalla Bluetooth Päälle/Pois -kytkintä.
  3. Napauta Bluetooth. Bluetooth-näyttö avautuu.
  4. Jos kuulokkeitasi ei ole luettelossa, napauta ja päivitä luettelo napauttamalla Etsi laitteita.
  5. Kun näet kuulokkeittesi nimen Saatavilla olevat laitteet -osiossa, napauta niiden nimeä.
  6. HTC One V yrittää automaattisesti muodostaa laiteparin kuulokkeiden kanssa.
  7. Jos automaattinen parinmuodostus puuttuu, syötä salasana, joka on toimitettu pääkuulokkeittesi mukana.
Laiteparin muodostus ja liitäntätila näytetään hands-free-kuulokkeiden tai autosarjan nimen alla Bluetooth-laitteet-osassa. Kun Bluetooth-kuulokkeet tai autosarja on liitettyHTC One V -puhelimeen, Bluetooth liitetty -kuvake näkyy tilapalkissa.

Kuulokkeiden tai autosarjan jälleenyhdistäminen

Normaalisti voit yhdistää kuulokkeet helposti uudelleen kytkemällä Bluetooth päälle HTC One V -puhelimessa ja sitten kytkemällä kuulokkeet päälle. Kuitenkin, saatat joutua yhdistämään manuaalisesti, jos kuulokkeitasi käytetään toisella Bluetooth-laitteella.
Tärkeää: Varmistu, että kuulokkeet ovat havaittavissa. Katso lisätietoja kuulokkeiden käyttöoppaasta.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Jos Bluetooth on pois päältä, käynnistä se napauttamalla Bluetooth Päälle/Pois -kytkintä.
  3. Napauta Bluetooth. Bluetooth-näyttö avautuu.
  4. Napauta kuulokkeiden nimeä Laiteparit-osassa.
  5. Jos kehotetaan, syötä salasana, yritä 0000 tai 1234 tai katso oikea salasana kuulokkeiden/autosarjan ohjekirjasta.

Jos et vieläkään voi jälleenkytkeä kuulokkeita tai autosarjaa, noudata ohjeita kohdassa Laiteparin purkaminen Bluetooth-laitteesta, ja noudata sitten vaiheita kohdassa Yhteyden muodostaminen Bluetooth-kuulokkeisiin tai autosarjaan.