Bluetooth-perustiedot

Bluetooth kääntäminen päälle tai pois

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Kytke Bluetooth päälle ja pois päältä napauttamalla Bluetooth Päälle/Pois -kytkintä.
Huomautus: Laita Bluetooth pois päältä, kun se ei ole käytössä säästääksesi akkuvirtaa tai paikoissa, joissa langattoman laitteen käyttö on kiellettyä, kuten lentokoneessa tai sairaaloissa.

Laitteen nimen muuttaminen

Laitteen nimen ansiosta muut laitteet tunnistavat HTC One V:n.

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Jos Bluetooth on pois päältä, käynnistä se napauttamalla Bluetooth Päälle/Pois -kytkintä.
  3. Napauta Bluetooth. Bluetooth-näyttö avautuu.
  4. Napauta ja napauta sitten Nimeä puhelin uudelleen.
  5. Kirjoita HTC One V -puhelimen uusi nimi valintaruutuun ja napauta sitten Nimeä uudelleen.