HTC One V:n käyttö langattomana reitittimenä

Jaa datayhteys muiden laitteiden kanssa muuttamalla HTC One V langattomaksi reitittimeksi.

Huomautus:
  • Varmista, että datayhteys on kytketty päälle.
  • Sinulla täytyy olla tiliisi liittyvä hyväksytty datasopimus matkapuhelinpalvelusi tarjoajalta käyttääksesi tätä palvelua.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Langaton ja verkot -näytöllä Lisää.
  3. Napauta Kannettava verkkopiste ja jakaminen.
  4. Napauta Langattoman Wi-Fi-hotspotin asetukset.
  5. Syötä reitittimen nimi tai käytä oletuksena olevaa reitittimen nimeä.
  6. Valitse suojaustyyppi ja aseta langattoman reitittimen salasana (avain). Jos olet valinnut Ei mitään kohtaan Turvallisuus, sinun ei tarvitse antaa salasanaa.
    Huomautus: Salasana on avain, joka muiden täytyy antaa laitteelleen, jotta he voivat käyttää HTC One V -puhelinta langattomana reitittimenä.
  7. Valitse Langaton Wi-Fi Hotspot -valinta kytkeäksesi langattoman reitittimen päälle.

Voit alkaa käyttää HTC One V -puhelinta langattomana reitittimenä, kun tilapalkissa näkyy kuvake .