Yhdistäminen virtuaaliseen yksityiseen verkkoon (VPN)

Lisää virtuaalisia yksityisiä verkkoja (VPN-verkkoja), jotka mahdollistavat resurssien käytön suojatun lähiverkon, kuten yritysverkon, sisällä.

Työpaikallasi käytetyn VPN:n tyypistä riippuen saatat joutua syöttämään käyttöoikeustietosi ja/tai asentamaan turvallisuustodistukset ennen kuin voit liittyä yrityksesi paikallisverkkoon. Saat nämä tiedot verkkosi ylläpitäjältä.

HTC One V -puhelimen on myös muodostettava Wi-Fi- tai datayhteys ennen kuin voit muodostaa VPN-yhteyden.

VPN-yhteyden lisääminen

Tärkeää: Sinun on asetettava lukitusnäytön PIN-koodi tai salasana ennen kuin voit käyttää käyttöoikeustietojen tallennustilaa ja määrittää VPN:n.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Langaton ja verkot -näytöllä Lisää.
  3. Napauta VPN > Lisää VPN-verkko.
  4. Anna VPN-asetukset ja aseta ne verkon ylläpitäjältä saamiesi turvallisuustietojen mukaan.
  5. Napauta Tallenna.
Tämän jälkeen VPN lisätään VPN-asetukset-näyttöruudun VPN-verkot-osaan.

Yhdistäminen VPN:ään

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Langaton ja verkot -näytöllä Lisää.
  3. Napauta VPN-painiketta.
  4. Napauta VPN-verkkoa, johon haluat muodostaa yhteyden.
  5. Anna tunnistetiedot ja napauta sitten Yhdistä. Kun olet saanut yhteyden uudelleen, VPN yhdistetty-kuvake ilmestyy otsikkorivin ilmoitusalueelle.
Avaa web-selain päästäksesi resursseihin, kuten intranet-sivustoille yritysverkossasi.

VPN-yhteyden lopettaminen

1. Avaa ilmoituspaneeli liu'uttamalla.
  2. Napauta VPN-yhteys palataksesi VPN-asetukset-näyttöruudulle, ja napauta sitten VPN-yhteys siitä irtautumiseksi.