Datayhteys

Kun käynnistät HTC One V -laitteen ensimmäistä kertaa, se hakee automaattisesti asetukset matkapuhelinoperaattorisi datayhteyden käyttöä varten (jos SIM-kortti on paikallaan).

Käytetyn datayhteyden tarkistaminen

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Matkapuhelinverkko > Verkko-operaattorit tai Tukiasemien nimet.

Datayhteyden avaaminen tai katkaiseminen

Tiedonsiirtoyhteyden ottaminen pois päältä pidentää akkukestoa ja säästä datamaksuissa.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Matkapuhelinverkko Päälle/Pois -kytkintä kytkeäksesi tiedonsiirtoyhteyden päälle/pois.
Tärkeää: Jos et ole kytkenyt tiedonsiirtoyhteyttä päälle etkä ole myöskään yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, et saa automaattisesti päivityksiä sähköpostiisi, sosiaalisen verkon tileihin etkä muihin synkronoituihin tietoihin.

Uuden tukiaseman lisääminen

Tärkeää: Ennen toisen datayhteyden lisäämistä hanki matkapuhelinoperaattoriltasi tukiaseman nimi ja asetukset (tarvittaessa käyttäjänimi ja salasana).
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Matkapuhelinverkko > Tukiasemien nimet.
  3. Napauta Tukiasemat-näytössä > Uusi tukiasema.
  4. Syötä APN-asetukset Muokkaa tukiasemaa -näyttöruudulla. Napauta APN-asetuskohtaa muokataksesi sitä.
  5. Napauta > Tallenna.

Dataverkkovierailun käyttöönotto

Yhdistä matkapuhelinoperaattorisi kumppanin verkkoihin ja käytä datapalveluja, kun olet matkapuhelinoperaattorisi verkon ulkopuolella.

Varoitus: Datapalvelujen käyttäminen verkkovierailun aikana voi tulla kalliiksi. Kysy matkapuhelinoperaattoriltasi dataverkkovierailun kuluista ennen kuin käytät dataverkkovierailua.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Matkapuhelinverkko ja valitse sitten Verkkovierailu-valinta.
Valitse Data-verkkovierailun ääni -valinta, jos haluat HTC One V soittavan äänen, kun se luo yhteyden verkkoon verkkovierailun aikana.