Internet-yhteyden muodostaminen tietokoneella

Jos sinulla ei tilapäisesti ole Internet-yhteyttä, pääset silti verkkoon käyttämällä tietokoneesi Internet-yhteyttä.

Tärkeää: Asenna ensin HTC Sync - tai HTC Sync Manager -sovellus tietokoneeseen.
  1. Varmista, että tietokoneesi on yhteydessä Internetiin.
    Huomautus: Tietokoneen Internet-yhteydestä on tarkistettava kaksi asiaa. Ensiksi, kotiverkon palomuuri on ehkä kytkettävä pois päältä. Toiseksi, jos tietokoneesi luo yhteyden PPP:n kautta (esim. Dial UP, xDSL tai VPN), Internet-läpäisy tukee vain TCP-protokollaa.
  2. Liitä HTC One V tietokoneeseen puhelimen toimitukseen kuuluvalla USB-kaapelilla.
  3. Napauta Valitse yhteystyyppi -ruudusta Internet-läpäisy ja napauta Valmis.