Mobiilidatayhteyden jakaminen USB-jakamisella

Eikö tietokoneeseesi ole saatavissa internet-yhteyttä? Ei ongelmaa. Käytä HTC One V -puhelimen tiedonsiirtoyhteyttä muodostaaksesi internet-yhteyden.
Tärkeää:
  • Varmista, että SIM-kortti on liitetty HTC One V -puhelimeen.
  • Asenna ensin HTC Sync - tai HTC Sync Manager -sovellus tietokoneeseen.
  • USB-jakaminen on ehkä lisättävä datasiirtopakettiin, ja siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi saadaksesi asiasta lisätietoja.
  1. Kytke HTC One V -puhelimen asetuksissa Matkapuhelinverkko päälle.
  2. Liitä HTC One V tietokoneeseen puhelimen toimitukseen kuuluvalla USB-kaapelilla.
  3. Napauta Valitse yhteystyyppi -ruudusta USB-jakaminen ja napauta Valmis.