Musiikin tuominen CD-levyltä HTC Sync Managerilla

Voit tuoda audio-CD-levyiltä HTC Sync Manager -sovelluksessa musiikkia, jonka voit myöhemmin synkronoida HTC One V -puhelimella.
  1. Aseta audio-CD-levy tietokoneen CD-levyasemaan.

HTC Sync Manager ilmoittaa, että uusi levy on asetettu asemaan. Napsauta OK-painiketta näyttääksesi levyn sisällön.

Vihje: Voit myös napsauttaa -painiketta ja valita levyasemaan asetetun CD-levyn nimen.
  2. Napsauta käytettävissä olevien musiikkikappaleiden luettelossa tuotavaa musiikkikappaletta. Voit valita useita tiedostoja pitämällä CTRL-painiketta painettuna napsauttaessasi useampia musiikkiraitoja.
  3. Napsauta -painiketta käynnistääksesi audiotiedostojen tuomisen.
  • Näet tämän -kuvakkeen musiikkitiedoston vieressä, kun tuonti on käynnissä, tai tämän -kuvakkeen, jos musiikkikappale on jonossa.
  • Kun musiikin tuominen on valmis, audiotiedostot on tuotu tietokoneeseen ja tämä -kuvake näkyy valittujen kappaleiden vieressä.

Voit tarkistaa mihin tuodut musiikkikappaleet on tallennettu, napsauta > Asetukset > Tuo CD.

Tärkeää:

HTC Sync Manager -ohjelmisto on lisensoitu sinulle käytettäväksi ainoastaan sellaisen median kopioimiseen, johon sinulla on tekijäoikeudet tai median, jota sinut on valtuutettu kopioimaan tai se on laillisesti sallittua. Lue HTC Sync Manager Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus ja toimi sen mukaisesti.

HTC Sync Manager sisältää myös Gracenote-ohjelmiston, joka sallii sen suorittaa levyn ja/tai tiedon tunnistamisen ja hankkia musiikkiin liityviä tietoja Gracenote-palvelimilta. Varmista, että luet HTC Sync Manager Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimukseen sisältyvän Gracenote Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja toimit sen mukaisesti.