HTC One V -puhelimen ja tietokoneen synkronointi

Tärkeää:
  • Tarkista ja varmista ennen synkronoinnin aloittamista, että HTC One V -puhelin on liitetty tietokoneeseen, ja että se on HTC Sync Manager -sovelluksen tunnistama.
  • Varmista synkronointiongelmien välttämiseksi, että kaikki selainikkunat on suljettu ennen web-kirjanmerkkien synkronoinnin aloittamista.
  • Jos sekä HTC One V -puhelimesta että tietokoneesta löytyy ristiriitaisia kirjanmerkkejä HTC Sync Manager säilyttää tietokoneella olevat tiedot.
Kun olet asettanut kaikki kohteet, jotka haluat synkronoida HTC Sync Manager -sovelluksessa, napsauta Synkronoi-painiketta LAITTEEN TIEDOT -näytössä aloittaaksesi HTC One V -puhelimen ja tietokoneen synkronointi.