HTC One V puhelimen asettaminen synkronoidaksesi tietokoneen kanssa
ASETUKSET JA PALVELUT

HTC One V puhelimen asettaminen synkronoidaksesi tietokoneen kanssa

1. Kun näet, että HTC One V -puhelin on liitetty HTC Sync Manager -sovelluksessa, napsauta ja napsauta sitten laitteen nimellä.
  2. Aseta LAITTEEN TIEDOT -näytöllä, kuinka haluat synkronoida ja median ja tiedot HTC One V -puhelimen ja tietokoneen välillä.

Musiikin synkronointi

Voit asettaa HTC Sync Manager -sovelluksen synkronoimaan musiikkitiedostot ja soittolistat HTC One V -puhelimen ja tietokoneen välillä.
  1. Napsauta LAITTEEN TIEDOT -näytössä -valintaa Musiikki-kohteen vieressä.
  2. Voit valita seuraavat valinnat:
    Tuo uutta musiikkia laitteesta Valitse tämä valinta tuodaksesi HTC One V -puhelimesta löytyvä uusi musiikki HTC Sync Manager -sovellukseen. Musiikkitiedostot kopioidaan Tuo-asetuksissa määritettyyn kansioon.
    Synkronoi musiikkia laitteeseen Valitse tämä valinta synkronoidaksesi musiikkia tietokoneesta HTC One V -puhelimeen. Valitse synkronoidaksesi Kaiken musiikin -tai vain Valitut soittolistat.
  3. Tapauksissa, jossa löytyy ristiriitaisia tietoja sekä HTC One V -puhelimessa että tietokoneessa, valitse, minkä soittolistan haluat säilyttää.
  4. Tallenna musiikin synkronointiasetukset napsauttamalla Valmis.
  5. Napsauta Päälle-painiketta Musiikki-kohteen vieressä.

Valokuvien tai videoiden synkronointi

1. Napsauta LAITTEEN TIEDOT -näytössä -valintaa Galleria-kohteen vieressä.
  2. Voit valita seuraavat valinnat:
    Tuo uudet valkokuvat ja videot laitteelta Valitse tämä valinta tuodaksesi HTC One V -puhelimesta löytyneitä uusia kuva- ja videotiedostoja HTC Sync Manager -sovellukseen. Valokuva- ja videotiedostot kopioidaan Tuo-asetuksissa määritettyyn kansioon.
    Synkronoi albumeja laitteeseen Valitse tämä valinta synkronoidaksesi Gallerian albumeita HTC Sync Manager HTC One V -puhelimeen. Valitse synkronoidaksesi Kaikki albumit -tai vain Valitut albumit.
  3. Tallenna synkronointiasetukset napsauttamalla Valmis.
  4. Napsauta Päälle-painiketta Galleria-kohteen vieressä.

Asiakirjojen synkronointi

1. Napsauta LAITTEEN TIEDOT -näytössä -valintaa Asiakirja-kohteen vieressä.
  2. Voit valita tietokoneen kansioiden HTC One V -puhelimella synkronoitavat asiakirjat valitsemalla Synkronoi asiakirjat tämän tietokoneen seuraavista sijainneista ja napsauttamalla sitten Lisää.
  3. Tallenna synkronointiasetukset napsauttamalla Valmis.
  4. Napsauta Päälle-painiketta Asiakirja-kohteen vieressä.

Yhteystietojen synkronointi

Aseta HTC Sync Manager synkronoimaan HTC One V -puhelin Outlook-, Outlook Express - tai Windows-yhteystietojen kanssa.

Voit synkronoida HTC One V -puhelun seuraavien Outlook-versioiden kanssa: Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007 ja Outlook 2010.

Tärkeää: Jos sinulla on SIM-kortilta tietokoneeseen synkronoitavia yhteystietoja, sinun on tuotava ne ensin Henkilöt- sovellukseen HTC One V -puhelimessa.
  1. Napsauta LAITTEEN TIEDOT -näytössä -valintaa Henkilöt-kohteen vieressä.
  2. Valitse sovellus, josta haluat synkronoida yhteystiedot.
  3. Tapauksessa, jossa löytyy ristiriitaisia tietoja sekä HTC One V -puhelimessa että tietokoneessa, valitse, minkä yhteystiedon haluat säilyttää.
  4. Tallenna synkronointiasetukset napsauttamalla Valmis.
  5. Napsauta Päälle-painiketta Henkilöt-kohteen vieressä.
Huomautus: Vain Henkilöt-sovelluksen yhteystietokentät HTC One V -puhelimessa synkronoidaan.

Kalenteritapahtumien synkronointi

Aseta HTC Sync Manager synkronoimaan HTC One V -puhelin tietokoneen Outlook-, tai Windows-kalenterin kanssa.

Voit synkronoida HTC One V -puhelun seuraavien Outlook-versioiden kanssa: Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007 ja Outlook 2010.

1. Napsauta LAITTEEN TIEDOT -näytössä -valintaa Kalenteri-kohteen vieressä.
  2. Valitse sovellus, josta haluat synkronoida kalenteritapahtumat.
  3. Valitse ajankohta, josta haluat aloittaa kalenteritapahtumien synkronoinnin.
  4. Tapauksissa, joissa löytyy ristiriitaisia tietoja sekä HTC One V -puhelimessa että tietokoneessa, valitse, mitkä tiedot haluat säilyttää.
  5. Tallenna synkronointiasetukset napsauttamalla Valmis.
  6. Napsauta Päälle-painiketta Kalenteri-kohteen vieressä.
Huomautus: Vain tietokentät, jotka ovat HTC One V Kalenteri-sovelluksessa synkronoidaan.

Web-kirjanmerkkien synkronointi

1. Avaa tietokoneen web-selain ja luo suosikkikansio nimeltä HTC-kirjanmerkit. Varmista, että tallennat suosikkikirjanmerkkisi tähän kansioon, jotta voit synkronoida ne HTC One V -puhelimella.
  2. Napsauta HTC Sync Manager sovelluksen LAITTEEN TIEDOT -näytössä -valintaa Kirjanmerkki-kohteen vieressä.
  3. Valitse web-selain, jossa HTC One V -puhelimen kanssa synkronoitavat kirjanmerkit ovat.
  4. Tallenna synkronointiasetukset napsauttamalla Valmis.
  5. Napsauta Päälle-painiketta Kirjanmerkit-kohteen vieressä.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v