HTC Sync Manager -sovelluksen asettaminen tunnistamaan HTC One V -puhelin

HTC Sync Manager -sovelluksen asettaminen tunnistamaan HTC One V -puhelin

1. Liitä HTC One V tietokoneeseesi laitteen mukana toimitetulla USB-kaapelilla.
  2. Kun HTC One V pyytää valitsemaan USB-yhteyden tyypin, napauta HTC Sync Manager ja napauta sitten Valmis. Odota, kunnes HTC Sync Manager -sovellus tunnistaa HTC One V -puhelimen ja muodostaa siihen yhteyden.
  3. Jos yhdistät ensimmäistä kertaa HTC One V -puhelimen tietokoneeseen, anna laitteen nimi, valitse HTC One V:n tallennustila, jonka kanssa synkronoidaan ja napsauta Tallenna.