Valokuvien ja videoiden katsominen HTC Sync Manager
ASETUKSET JA PALVELUT

Valokuvien ja videoiden katsominen HTC Sync Manager

Selaa ja tarkastele tietokoneen valokuvia ja videoita, jotka olet tuonut HTC Sync Manager Galleriaan.
  1. Napsauta HTC Sync Manager Galleria. Näet oletuksena VIIMEAIKAISET-näytön, jossa näkyvät viime aikoina lisätyt tai toistetut valokuvat ja videot.
  2. Napsauta ALBUMIT-valintaa ja kaksoisnapsauta sitten albumia avataksesi sen.
  3. Napsauta -painiketta Lajitteluperuste-kohdan vieressä ja valitse kuinka haluat järjestää valokuvat ja videot.
  4. Kaksoisnapsauta valokuvaa tai videota nähdäksesi suuremman näkymän.
Vihje: Voit siirtää useita valokuvia tai videoita toiseen albumiin pitämällä CTRL-näppäintä painettuna, kun napsautat siirrettäviä valokuvia ja videoita. Napsauta -painiketta.

Valokuvien muokkaaminen

Voit tehdä perusvalokuvamuokkauksia, kuten rajaus ja kierto.
  1. Avaa albumi, jossa muokattavat valokuvat sijaitsevat.
  2. Pidä CTRL-näppäintä painettuna napsauttaessasi muokattavia valokuvia.
  3. Napsauta -painiketta. Sen jälkeen avautuu näyttö, jossa näkyy kaikkien valittujen valokuvien pikkukuvanauha.
  4. Napsauta pikkukuvanauhan ensimmäistä valokuvaa ja valitse sitten, mitä haluat tehdä valokuvalla.
    Valokuvatietojen katsominen Napsauta -painiketta nähdäksesi tiedot, kuten resoluutio, tiedostomuoto jne.
    Kierrä Napsauta - tai -painiketta.
    Rajaa
    1. Napsauta -painiketta ja muuta sitten kokoa tai vedä rajausruutua rajattava valokuvan osalle.

Voit myös napsauttaa Mukautettu ja valita sitten esiasetettu valokuvan koko.

2. Napsauta Käytä.
  5. Siirry seuraavaan valokuvaan. Sinua pyydetään tallentamaan nykyiseen valokuvaan tekemäsi muutokset.
  6. Tallenna napsauttamalla OK-painiketta ja muokkaa seuraavaa valokuvaa.
Vihje: Lähettääksesi vain yhden valokuvan HTC One V -puhelimeen, napsauta -painiketta ja valitse laitteen nimi. (Varmista, että HTC One V on liitetty tietokoneeseen.)

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v