Musiikin toistaminen HTC Sync Manager -sovelluksella
ASETUKSET JA PALVELUT

Musiikin toistaminen HTC Sync Manager -sovelluksella

Oletko innokas musiikinharrastaja, jolla on tietokoneella suuri digitaalisen musiikin kokoelma? HTC Sync Manager -sovelluksella pystyt hallitsemaan musiikkikirjastojasi ja kuuntelemaan suosikkikappaleitasi.
  1. Napsauta HTC Sync Manager Musiikki. Näet oletuksena VIIMEAIKAISET-näytön, jossa näkyvät viime aikoina lisätyt tai toistetut kappaleet ja albumit.
  2. Selataksesi kappaleita ja ja albumeita napsauttamalla KIRJASTO ja kaksoisnapsauta sitten albumia avataksesi sen.
  3. Toista kappale napsauttamalla sitä.
  4. Käytä näytön alaosassa olevia toiston ohjaimia kappaleiden keskeyttämiseen, toiston jatkamiseen, kappaleiden uudelleen toistoon jne.
Vihje:
  • Vedä näytön vasemmassa alalaidassa etenemispalkkiliukusäädintä siirtyäksesi haluamaasi kappaleen osaan.
  • Vaihtaminen toiseen näyttöön ei pysäytä musiikin toistoa. Näet näytön alalaidassa parhaillaan toistettavan kappaleen ja albumin nimen.

Toistoluettelon luominen

1. Napsauta Musiikki-kirjastossa albumia tai kappaletta, jonka haluat lisätä uuteen soittolistaan.
  2. Valitse > Uusi soittolista.
  3. Kirjoita soittolistan nimi ja napauta OK.
  4. Voit lisätä kappaleita soittolistaan pitämällä CTRL-näppäintä painettuna napsauttaessasi yhtä tai useaa albumia tai musiikkiraitaa, napsauttamalla ja valitsemalla soittolistan nimen.
  5. Kun olet lisännyt kappaleet, napsauta SOITTOLISTAT. Kaksoisnapsauta soittolistan pikkukuvaa ja aloita toisto.
Vihje: Jos haluat lähettää vain yhden soittolistan HTC One V -puhelimeen, napsauta soittolistaa hiiren oikealla painikkeella, napsauta -painiketta ja valitse laitteen nimi. (Varmista, että HTC One V on liitetty tietokoneeseen.)

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v