HTC Sync Manager -perusasiat

Huomautus: Lataa ja asenna HTC Sync Manager, kun se on saatavana web-sivustollamme. Tai lataa sillä välin HTC Sync -sovelluksen uusin versio synkronoidaksesi mediaa ja tietoja.

HTC Sync Manager -sovelluksen asentaminen

Tarkista ennen asennusta HTC-web-sivustolta HTC Sync Manager -sovelluksen järjestelmävaatimukset.

Asentaminen Windows-tietokoneeseen

Tärkeää:
  • Ongelmatonta asennusta varten lopeta ensin kaikki käynnissä olevat ohjelmat ja lopeta tilapäisesti viruksentorjuntaohjelmistosi ennen kuin aloitat HTC Sync Manager -sovelluksen asentamisen.
  • Sinulla on oltava järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet, jos asennat HTC Sync Manager kohteeseen Windows Vista tai myöhempiin versioihin.
  1. Liitä HTC One V tietokoneeseen toimitukseen kuuluvalla USB-kaapelilla.
  2. Valitse HTC One V Valitse yhteystyyppi -näytössä HTC Sync Manager ja napauta sitten Valmis.
  3. Kun Automaattinen toisto -ikkuna tulee näkyviin tietokoneen näyttöön, napsauta HTC Sync Manager -valintaa.

Jos tietokoneessa ei ole HTC Sync Manager -sovellusta, web-selain avautuu automaattisesti ja vie sinut HTC-web-sivustolle.

4. Lataa HTC Sync Manager -asennusohjelma tietokoneellesi.
  5. Kaksoisnapsauta lataamaasi asennusohjelmaa ja asenna HTC Sync Manager näytön ohjeiden mukaisesti.

Näin pääset alkuun

Kun avaat HTC Sync Manager in ensimmäistä kertaa, Näin pääset alkuun -ikkuna avautuu ja sallii median lisäämisen kirjastoon.
  1. Avaa HTC Sync Manager.
  2. Kun näet Näin pääset alkuun -ikkunan, voit valita vaihtoehdoista:
    Luo mediakirjasto automaattisesti Hakee automaattisesti kaikki tietokoneen musiikki-, valokuva- ja videotiedostot ja lisää ne HTC Sync Manager -kirjastoon.
    Luo mediakirjasto manuaalisesti Valitse kansiot, joista mediatiedostoja tuodaan. Voit myös tuoda mediatiedostoja ja soittolistoja muista mediasovelluksista.
  3. Jos valitset mediakirjaston luomisen manuaalisesti:
    • Napsauta Musiikkikirjasto > Lisää valitaksesi kansion, josta musiikkitiedostot tuodaan.
    • Napsauta Galleriakirjasto > Lisää valitaksesi kansion, josta valokuva- ja videotiedostot tuodaan.
    Vihje: Voit lisätä useita kansioita.

Uuden median lisääminen HTC Sync Manager -sovellukseen automaattisesti

Voit asettaa HTC Sync Managerin lisäämään automaattisesti mediaa kirjastoosi aina, kun tietokoneellasi on uusia musiikki-, valokuva- tai videotiedostoja. Lisää vain kansiot, joista haluat HTC Sync Managerin tarkistavan uuden median.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Jos et ole vielä lisännyt media HTC Sync Manageriin napsauta Lisää musiikkia Musiikki-näytössä tai Lisää valokuvia ja videoita Galleria-näytössä.
    • Napauta päänäytössä > Asetukset.
  2. Musiikkikirjastot-asetuksissa:
    • Napsauta Lisää valitaksesi kansiot, joista haluat HTC Sync Managerin tarkistavan uusia musiikkitiedostoja.
    • Napsauta Tuo valitaksesi mistä muista tietokoneen mediasovelluksista (kuten iTunes- ja Windows Media Player) haluat tuoda musiikkia.
    • Napsauta Tuo soittolistat hakeaksesi soittolistoja muista mediasovelluksista.
  3. Napsauta Galleriakirjasto > Lisää valitaksesi kansiot, joista haluat HTC Sync Manager tarkistavan uusia valokuvia tai videoita.
  4. Tallenna asetukset napsauttamalla Käytä.
  5. Napsauta OK.
Huomautus: Jollet näe HTC Sync Manageriin tuotua uutta mediaa, napsauta > Päivitä kirjasto.

Lisämedian tuonti HTC Sync Manageriin

Voit tuoda HTC Sync Manageriin lisää musiikkia, valokuvia ja videoita vetämällä niitä sovellukseen.
  • Napsauta Musiikki > KIRJASTO ja vedä sitten kansio (tai jokin musiikkitiedosto kyseisen kansion sisällä) KIRJASTO-näyttöön.
  • Napsauta Galleria > ALBUMIT ja vedä sitten kansio (tai jokin valokuva- tai videotiedosto kyseisen kansion sisällä) ALBUMIT-näyttöön.
Kun vedät kansion tai mediatiedoston, koko kansio lisätään kirjastoon albumina. Kansiopolku lisätään myös asetuksissa seurattavien kansioiden luetteloon.

HTC Sync Manager päänäyttö

Päänäytössä näet mediakirjastosi ja voit toistaa mediaa. Voit synkronoida myös HTC One V -puhelimella, kun se on liitetty tai tuoda tietokoneessa olevaa musiikkia CD-levyltä.
  • Napsauta Musiikki tai Galleria vaihtaaksesi näiden kahden kirjaston välillä. Kun olet jommassa kummassa kirjastossa, napsauta -painiketta palataksesi edelliseen näyttöön.
  • Toista musiikkiraita tai video. Käytä näytössä keskellä alhaalla sijaitsevia ohjaimia toiston ohjaamiseen.
  • Napsauta -painiketta muuttaaksesi asetuksia, tarkistaaksesi ohjelmistopäivityksiä jne.
  • Napsauta -painiketta nähdäksesi liitettyjen laitteen luettelon.

Mitä tiedostomuotoja HTC Sync Manager tukee?

Videomuodot ja koodekit

• 3GP ja 3G2 (3. sukupolven kumppanuusprojekti)
  • MP4 (MPEG-4)

Audiomuodot ja koodekit

• AAC ja M4A (Advanced Audio Coding)
  • FLAC (Free Lossless Audio Codec)
  • AAC ja M4A (Korkean tehokkuuden AAC v1 ja v2)
  • MP3 (MPEG-1 Audio Layer 3)
  • WAV (Resource Interchange -tiedostomuoto)
  • WMA (Windows Media Audio)

Kuvamuodot

• BMP
  • GIF
  • JPEG ja JPG
  • PNG
Huomautus: WMA- ja WAV-muodot ovat ainoat tuetut Windows-sovelluksessa.