HTC One V:n liittäminen tietokoneeseen

Aina kun liität HTC One V:n tietokoneeseen USB-kaapelilla, Valitse yhteystyyppi -näyttöruutu avautuu ja voit valita USB-liitännän tyypin.
Valitse yksi seuraavista valinnoista, ja napauta sitten Valmis:
Vain lataus Valitse tämä valinta, jos vain haluat ladata akun samalla kun puhelimesi on yhdistetty tietokoneeseesi.
Levyasema Tämä toiminto on valittavissa vain, kun HTC One V -laitteeseen on laitettu tallennuskortti. Valitse tämä tila, kun haluat kopioida tiedostoja tallennuskortin ja tietokoneen välillä.

Kun levyasematila otetaan käyttöön HTC One V -laitteen ollessa kytkettynä tietokoneeseen, et voi käyttää sovelluksia, jotka tarvitsevat HTC One V -laitteen tallennuskorttia.

HTC Sync Manager Valitse tämä valinta synkronoidaksesi mediaa ja tietoja, kuten yhteystiedot, kalenteri, kirjanmerkit ja muita tietoja tietokoneen ja HTC One V:n välillä.

Lataa ja asenna HTC Sync Manager, kun se on saatavana web-sivustollamme. Tai lataa sillä välin HTC Sync -sovelluksen uusin versio synkronoidaksesi mediaa ja tietoja.

USB-jakaminen Kun tietokoneella ei ole Internet-yhteyttä, voit valita tämän tilan jakaaksesi HTC One V -puhelimen datayhteyden tietokoneesi kanssa.
Internet-läpäisy Jos sinulla ei ole datasopimusta tai pääsyä Wi-Fi-verkkoon, voit valita tämän tilan jakaaksesi tietokoneen internet-yhteyden HTC One V:n kanssa.