Minne sovellukset, tiedot ja tiedostot tallennetaan

HTC One V -laitteella on seuraavat tallennustavat:

Sovellusten ja tiedon tallennus

Sovellukset tallennetaan tähän tallennustilaan, jonka nimi puhelimen asetuksissa on Sisäinen tallennustila. Samaan tilaan tallennetaan myös esimerkiksi luomasi ja synkronoimasi yhteystiedot, viestit, tiliasetukset ja paljon muuta.

Puhelimesi hallinnoi ja suojaa tätä tallennustilaa huolellisesti, sillä se sisältää henkilökohtaisia tietojasi. Kun liität puhelimen tietokoneeseesi, tätä tallennustilaa ei voi käyttää tietokoneesta.

Tallennustilan sisältö poistetaan palauttaessasi laitteen tehdasasetukset. Varmuuskopioi tietosi ennen laitteen palauttamista tehdasasetuksiin. Voit varmuuskopioida joidenkin sovellusten tiedot muistikortille. Tällainen sovellus on esimerkiksi Henkilöt.

Muistikortti

Voit tallentaa tiedostoja, kuten valokuvia, musiikkia ja videoita tähän irrotettavaan tallennuslaitteeseen.

Kun liität puhelimen tietokoneeseesi, voit käyttää tätä tallennustilaa tietokoneesta ja kopioida tiedostoja laitteiden välillä.