Videoiden katselu YouTubessa
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Videoiden katselu YouTubessa

YouTube-sovelluksella näet, mikä on juuri nyt suosittua verkossa olevalla videoiden jakamissivustolla.
  1. Napauta alkunäytössä > YouTube.
  2. Vieritä videoiden luettelon läpi, ja napauta sitten videota sen katselemiseksi.
  3. Samalla, kun katselet videota, voit:
    • Napauta videota keskeyttääksesi toiston tai jatkaaksesi sitä tai liu'uta säädintä siirtyäksesi eri kohtaan videossa.
    • Napauttaa välilehteä nähdäksesi tietoja videosta, katsellaksesi toisia videoita tai lukeaksesi muiden katselijoiden kommentteja. Voit myös katsoa, onko välilehtiä lisää liu'uttamalla sormeasi välilehtien päällä.
Napauta YouTube-kuvaketta palataksesi päänäyttöön.

Videoiden haku

1. Napauta YouTuben pääruudusta .
  2. Syötä hakusana, ja napauta sitten näyttönäppäimistön -näppäintä.
  3. Vieritä tulosten läpi ja napauta videota katsellaksesi sitä.
    Vihje: Voit myös katsella äskettäin lähetettyjä hakutuloksia. Napauta Aina, ja valitse haluamasi aikajakso.

Hakuhistorian tyhjentäminen

1. Napauta YouTube-sovelluksen pääruudulta > Asetukset.
  2. Napauta Etsi asetukset > Tyhjennä hakuhistoria.

Videolinkin jakaminen

1. Napauta videon katselunäyttöruudussa .
  2. Valitse, miten haluat jakaa videolinkin saatavilla olevista vaihtoehdoista.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v