Sovellusten hakeminen Google Playsta
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Sovellusten hakeminen Google Playsta

Google Play on paikka, josta löydät uusia sovelluksia HTC One V -puhelimeesi. Valitse laajasta ilmaisten ja maksullisten sovellusten joukosta, joka ulottuu tuottavuussovelluksista ja viihteestä peleihin.
Huomautus:
  • Google Wallet -maksupalvelu on maksullisen sovelluksen hankkimisen edellytys. Sinua pyydetään vahvistamaan maksutapa ostaessasi sovellusta.
  • Play Store -sovelluksen nimi voi vaihdella alueesi mukaan.

Sovelluksen löytäminen ja asentaminen

Kun asennat sovelluksen ja käytät sitä HTC One V -puhelimessa, sovellus saattaa tarvita pääsyn henkilökohtaisiin tietoihisi tai puhelimen asetuksiin ja toimintoihin. Lataa ja asenna vain ne sovellukset, joihin luotat.
Tärkeää: Ole varovainen, kun lataat sovelluksia, joilla on pääsy HTC One V -puhelimen toimintoihin tai merkittävään määrään tietojasi. Olet vastuussa käyttämiesi ladattujen sovellusten aiheuttamista vahingoista.
  1. Napauta alkunäytössä > Play Store.
  2. Selaa tai etsi ladattava sovellus.
  3. Kun olet löytänyt mielenkiintoisen sovelluksen, napauta sitä ja lue sen kuvaus sekä käyttäjien kommentit.
  4. Voit ladata tai ostaa sovelluksen napauttamalla Lataa (ilmaisille sovelluksille) tai hintapainiketta (maksullisille sovelluksille).
  5. Napauta Hyväksy ja lataa tai Hyväksy ja osta.
Avaa sovellus napauttamalla alkunäytön -painiketta. Napauta sovellusta Kaikki sovellukset -näytössä.
Tärkeää: Haelisää valintoja tai asetuksia pitämällä -painiketta painettuna ja napauttamalla sovelluksen päänäytöllä.

Sovelluksen asennuksen poistaminen

Huomautus: Voit poistaa sovelluksen asennuksen ja saada palautusta ostohinnasta, jos poistat asennuksen tietyn ajan kuluessa. Lisätietoja ostohinnan palautuksesta saat Google Playn Ohje-sivustolta (http://support.google.com/googleplay/).
  1. Napauta alkunäytöllä > Play Store.
  2. Napauta > Omat sovellukset.
  3. Napauta poistettavaa sovellusta ja napauta sen jälkeen Poista asennus.

Avun saaminen

Jos tarvitset apua tai jos sinulla on kysymyksiä Google Playsta, napauta > Ohje.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v