Tehtäviesi seuraaminen

Käytä Tehtävät-sovellusta tehtäväluetteloiden ja tehtävien järjestämiseen ja seuraamiseen. Luo tehtäviä puhelimellasi tai synkronoi ne Google- ja Microsoft Exchange ActiveSync -tileillä. Voit myös katsella tehtäviäsi Kalenteri.
Voit avata Tehtävät -sovelluksen napauttamalla > Tehtävät.
Voit vaihtaa tehtävätilien välillä napauttamalla ja napauttamalla sitten toista tiliä.

Tehtävän luominen

1. Tehtävät-sovelluksesta syötä tehtävän nimi Uusi tehtävä -tekstilaatikkoon.
    Vihje: Jos haluat luoda tehtävän ja syöttää tiedot myöhemmin, napauta sen jälkeen kun olet syöttänyt tehtävän nimen.
  2. Napauta ja syötä tehtävän tiedot.
  3. Napauta Tallenna.

Tehtävän linkittäminen yhteistietoon

Oletko auttamassa ystävääsi jossain projektissa tai tapahtumassa? Linkitä tehtävä yhteystietoon Henkilöt-sovelluksessa niin tehtävä näkyy näytöllä, kun ystäväsi soittaa. Voit myös suodattaa, mitkä tehtävät liittyvät määrättyyn yhteystietoon.
Huomautus: Yhteystietoon voi linkittää vain Omat tehtävät -osan tehtäviä.
  1. Kun syötät tehtävän tietoja, napauta tekstiruutua Henkilöt-sovelluksen alla ja näppäile nimi.
  2. Jos haluat linkittää tehtävän Henkilöt-sovelluksen yhteystietoon, napauta .
  3. Valitse yhteystieto ja napauta sitten Tallenna.
  4. Täytä loput tiedot ja napauta sitten Tallenna.

Tehtävän linkittäminen sijaintiin

Linkitä tehtäviä sijaintiin, niin voit tarkistaa, mitä asioita voit hoitaa samalla kun käyt seuraavan kerran kyseisellä alueella.
Huomautus: Voit linkittää sijainnin vain tehtäviin, jotka on luotu Omat tehtävät -kohdassa.
  1. Kun näppäilet tehtävän tietoja, napauta tekstiruutua Sijainnit-sovelluksen alla ja näppäile sijainti.
  2. Voit määrittää kartan alueen napauttamalla .
  3. Siirrä alueelle.
  4. Napauta Valmis.
  5. Anna sijainnille nimi ja napauta OK.
  6. Täytä loput tiedot ja napauta sitten Tallenna.
Tehtävä näkyy kartalla muiden sijaintiin linkitettyjen tehtävien kanssa.
  • Voit tarkastella näitä tehtäviä kartalla napauttamalla -valintaa Tehtävät-päänäytöllä. Liikuta karttaa, kunnes (sijainnin ilmaisin) tulee näkyviin. Sijainnin ilmaisin näyttää, kuinka monta tehtävää kyseiseen sijaintiin on linkitetty.
  • Voit katsoa tehtävän tiedot napauttamalla .
  • Voit katsoa sijaintisi kartalla napauttamalla > Paikallista minut.

Tehtävien hallinta

1. Siirry luetteloon, joka sisältää tehtäviä.
  2. Tehtävät-luettelossa voit:
    Merkitä tehtävän suoritetuksi

Napauta tehtävän vieressä olevaa valintapainiketta. Voit tarkastella valmiita tehtäviä napauttamalla > Valmis.

Lajittele tehtävät
    1. Napauta > Lajittele.
    2. Valitse, miten haluat lajitella tehtävät.
    Muokkaa tehtävää
    1. Pidä muokattavaa tehtävää painettuna ja napauta Muokkaa.
    2. Muokkaa tehtävän tietoja ja napauta sitten Tallenna.
    Poista tehtävä

Pidä poistettavaa tehtävää painettuna ja napauta Poista.

Lykkää tehtävää
    1. Pidä lykättävää tehtävää painettuna ja napauta sitten Lykkää.
    2. Valitse, miten pitkään haluat lykätä tehtävää.
    Siirrä tehtävä toiseen luetteloon

Voit siirtää tehtävää vain toiseen samaan tiliin kuuluvaan luetteloon.

1. Pidä siirrettävää tehtävää painettuna ja napauta sitten Siirrä.
    2. Napauta luetteloa, jossa haluat tehtävän olevan.

Näytä yhdistetty tehtäväluettelo

Voit katsella ja päivittää tehtävien yhdistetyn listan. Tehtävät ovat värikoodattuja, joten voit helposti erottaa, mihin tiliin ne kuuluvat.
Napauta Tehtävät-sovelluksessa > Kaikki tilit.
Vihje: Jos haluat tarkastella HTC One V -puhelimeen tallennettuja tehtäviä, napauta Oma tehtävä.

Tehtävien suodatus

1. Siirry luetteloon, joka sisältää tehtävät, jotka haluat suodattaa.
  2. Napauta .
  3. Valitse luettelosta kuinka haluat suodattaa tehtäviä.

Tehtäväluettelon luominen

1. Napauta Tehtävät-sovelluksessa > Luettelot.
  2. Napauta ja valitse sitten tili luettelolle.
    Huomautus: Luetteloja ei voi luoda Microsoft Exchange ActiveSync -tileille.
  3. Anna luettelolle nimi ja napauta sitten OK.

Tehtäväluetteloiden hallinta

1. Napauta Tehtävät-sovelluksessa > Luettelot.
  2. Tästä voit:
    Näyttää tai piilottaa tehtävät tai luettelot Näytä kaikki tehtävät napauttamalla Kaikki luettelot. Napauta tiettyä tiliä, ja napauta sitten luetteloa, jonka haluat näyttää. Napauta Kaikki luettelot kaikkien tilien alla näyttääksesi kyseisen tilin kaikki tehtävät.
    Nimeä lista uudelleen
    1. Napauta tiliä ja pidä sitten sitä luetteloa painettuna, jonka haluat nimetä uudelleen.
    2. Napauta Nimeä uudelleen, ja anna sille uusi nimi.
    Poista lista
    1. Napauta tiliä ja pidä sitten sitä luetteloa painettuna, jonka haluat poistaa.
    2. Napauta Poista.

Tehtävien varmuuskopiointi tai palautus

1. Siirry varmuuskopioitavat tehtävät sisältävään luetteloon.
  2. Napauta > Tuo/Vie
  3. Napauta Vie muistikortille varmuuskopioidaksesi tehtäviä tai napauta Tuo muistikortilta palauttaaksesi tehtävät puhelimeen.

Tehtävät asetusten muuttaminen

1. Napauta Tehtävät-sovelluksessa > Asetukset.
  2. Muuta asetuksia ja paina -painiketta.