Dokumenttien kanssa työskenteleminen

Polaris Office -sovelluksella voit muokata Microsoft Office Word (.doc ja .docx) -, Microsoft Office Excel (.xls ja .xlsx) -, Microsoft Office PowerPoint (.ppt ja .pptx) ja tekstitiedostoja (.txt) matkoilla ollessasi.
Vihje: Voit myös katsoa Microsoft Office PowerPoint -esityksiä (.pps).
Napauta alkunäytössä > Polaris Office.

Asiakirjan katselu

Selaa Polaris Office -päänäytössä avattavaan tiedostoon ja avaa se.
Vihje: Napauta tiedostoluetteloa katsoessasi päivittääksesi tai järjestääksesi luetteloa.

Asiakirjan luominen

1. Napauta Polaris Office -sovelluksen päänäytössä .
  2. Valitse luotava tiedostotyyppi.
  3. Aloita kirjoittamaan tekstiä.
  4. Paina ja napauta sitten Tallenna.

Asiakirjan muokkaaminen

1. Selaa Polaris Office -päänäytössä muokattavaan tiedostoon ja avaa se.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Jos tiedostotyyppi on Microsoft Office Word, Microsoft Office PowerPoint tai pelkkä tekstitiedosto, napauta .
    • Jos tiedostosi on Microsoft Office Excel -taulukko, napauta solua ja kirjoita muutos tekstikenttään.
  3. Liu'uta alhaalla olevaa työkaluriviä valitaksesi jonkin käytettävissä olevista muokkaustoiminnoista.
    Huomautus: Jos työkaluriviä ei näy, napauta > Työkalurivi päälle.
  4. Kun olet valmis, paina ja napauta joko Tallenna tai Tallenna nimellä.

Esityksen muokkaaminen

1. Kun Microsoft Office PowerPoint asiakirja on avattu, napauta .
  2. Napauta näyttääksesi muita dioja ja napauta muokattavaa diaa.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Lisää toinen dia napauttamalla ja valitse sitten dian asettelu.
    • Voit muokata tekstiä napauttamalla esityksessä olevaa tekstiruutua kahdesti.
    • Voit muuttaa kuvan tai tekstiruudun kokoa napauttamalla sitä ja vetämällä sitten .
    • Käytä alalaidan työkaluriviä, jos haluat jatkaa laskentataulukon muokkaamista.
  4. Voit esikatsella esitystä napauttamalla .
  5. Paina ja napauta Tallenna tai Tallenna nimellä.

Laskentataulukon muokkaaminen

1. Napauta laskentataulukon solua, kun Microsoft Excel-tiedosto on auki.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Napauta kaavariviä ja kirjoita tekstiä, numeroita tai symboleja.
    • Syötä funktio napauttamalla .
    • Voit valita useita soluja napauttamalla solua ja vetämällä sitten .
    • Voit muuttaa tekstin muotoilua tai numeerista arvoa napauttamalla solua ja napauttamalla sitten > Muoto.
    • Jos haluat lisätä kaaviokuvan, valitse kaavion sisällytettävät tiedot ja napauta sitten > Lisää > Kaaviokuva.
    • Käytä näytön alalaidan työkaluriviä, jos haluat jatkaa laskentataulukon muokkaamista.
  3. Paina ja napauta Tallenna tai Tallenna nimellä.