Sään tarkistaminen

Voit tarkistaa sään ja seuraavien päivien sääennusteen Sää-sovelluksella ja -widgetillä. Nykyisen sijaintisi lisäksi voit katsella sääennusteita eri paikoista ympäri maailmaa.
  1. Napauta alkunäytössä > Sää. Näytöllä näytetään tuntikohtaisen ja neljän päivän ennusteen vaihtoehdot.
  2. Samalla kun katselet ennustuksia, voit:
    • Tarkistaaksesi sään muissa kaupungeissa pyyhkäise sormellasi ylös tai alas näyttöruudulla.
    • Napauta päivittääksesi säätiedot milloin vain.
Sää-sovellukseen tekemäsi asetukset vaikuttavat myös Kello ja Kalenteri-sovelluksissa näkyviin säätietoihin.

Kaupungin lisääminen Sää-näyttöruutuun

Lisää kaupunkeja Sää-ruudulle, niin voit välittömästi tarkastaa sääennustukset näissä kaupungeissa. Nykyisen sijaintisi lisäksi Sää-ruutu voi näyttää jopa 15 kaupunkia.
  1. Napauta Sää-ruudussa .
  2. Syötä sijaintipaikka, jonka haluat lisätä.
  3. Valitse haluamasi kaupunki.

Kaupunkien järjestyksen muuttaminen Sää-ruudulla

1. Napauta Sää-ruudussa > Muokkaa.
  2. Pidä painettuna siirrettävän kohteen lopussa ja vedä se uuteen paikkaan.
  3. Napauta Valmis.

Kaupunkien poistaminen Sää-ruudusta

1. Napauta Sää-ruudussa > Muokkaa.
  2. Valitse poistettavat kaupungit ja napauta sitten Valmis.