Kellon käyttäminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Kellon käyttäminen

Tietoja HTC Kello -widgetistä

Käytä HTC Kello -widgetiä nähdäksesi senhetkisen päivämäärän, kellonajan ja sijainnin. Voit käyttää Kelloa näyttämään myös toisen paikan kellonajan.

Paikan vaihtaminen Kello-pienohjelma

Oletuksena Kello-pienohjelmanäyttää nykyisen sijaintipaikkasi sään. Voit muuttaa Kello-pienohjelma näyttämään Alkunäytölläsi toisen paikkakunnan sään.
  1. Paina Kello-pienohjelma pohjaan ja vedä se painikkeeseen Muokkaa.
  2. Valitse kaupunki.

Jos et näe haluamaasi kaupunkia, napauta etsiäksesi ja lisätäksesi sen.

Vihje: Voit lisätä useamman kuin yhden Kello-pienohjelma laajennetulle Alkunäytölle.

Tietoja Kello-sovelluksesta

Kello-sovelluksesta saat paljon muutakin kuin pelkän päiväyksen ja kellonajan. Käytä HTC One V -puhelinta maailmankellona nähdäksesi mikä on aika eri kaupungeissa ympäri maailmaa. Voit myös asettaa muistutuksia tai ottaa aikaa sekuntikellolla tai ajastimella.
Avaa Kello-sovellus napauttamalla alkunäytön -painiketta ja napauta sitten Kello-painiketta. Voit vaihtaa eri toimintojen välillä napauttamalla alarivillä olevia välilehtiä tai liu'uttamalla sormea välilehtiä pitkin.

Maailmankelloasetukset

Kotikaupunkisi asettaminen

1. Napauta Maailmankello-välilehdellä > Kotiasetukset.
  2. Kirjoita kotikaupunkisi nimi.
  3. Vieritä luetteloa ja napauta sitten kotikaupunkiasi.

Päivämäärän ja ajan asettaminen manuaalisesti

1. Napauta Maailmankello-välilehdellä > Paikallisajan asetukset.
  2. Tyhjennä Automaattinen päivämäärä ja aika- ja Automaattinen aikavyöhyke ja aseta sitten haluamasi aikavyöhyke, päivämäärä ja aika.

Kaupungin lisääminen Maailmankellon ruudulle

1. Napauta Maailmankello-välilehdellä .
  2. Anna kaupungin nimi, jonka haluat lisätä.
  3. Vieritä luettelon läpi ja napauta kaupunkia, jonka haluat lisätä.

Hälytyksen asettaminen

Voit asettaa yhden tai useamman hälytyksen.
  1. Avaa Hälytykset-välilehti, valitse hälytyksen valintapainikkeet ja napauta hälytystä.
  2. Hälytyksen asetus -ruudussa vedä sormea ylös tai alas asettaaksesi hälytyksen kellonajan vierityspyörillä.
  3. Jos haluat hälytyksen toistuvan, napauta Toista ja määritä, milloin haluat hälytyksen soivan.
  4. Napauta Valmis.
Vihje:
  • Hälytys kytketään pois päältä tyhjentämällä hälytyksen valintapainikkeet.
  • Jos tarvitset enemmän kuin kolme hälytystä, napauta .

Hälytyksen poistaminen

1. Napauta Hälytykset-välilehdellä .
  2. Valitse hälytykset, jotka haluat poistaa, ja napauta sitten Poista.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v