Matkojen suunnitteleminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Matkojen suunnitteleminen

Suunnittele matkaohjelmasi sovelluksella Matkat. Merkitse haluamasi paikat kaupungissa tai maassa, jossa haluat käydä. Saat helpot ohjeet paikasta toiseen siirtymiseen.

Matkan luominen

1. Napauta alkunäytössä > Locations.
  2. Napauta Pikalinkit > Matkat.
  3. Ollessasi Matkat-välilehdellä, napauta .
  4. Anna matkallesi nimi.
  5. Napauta ja etsi kiinnostava kohde käytössä olevilla toiminnoilla.
  6. Lisää paikkoja, joissa haluat käydä.
  7. Napauta Tallenna.

Matkan reittiohjeiden hakeminen

1. Avaa haluamasi matka napauttamalla sitä välilehdeltä Matkat.
  2. Avaa kartta napauttamalla .
  3. Napauta . Näet kartalla reitin lisäämiisi paikkoihin. Reitti alkaa matkan ensimmäisestä paikasta.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Napauta näyttöruudun alaosasta tai noudattaaksesi matkareittiäsi.
    • Liu'u ylös reittiohjeet-palkilla ja napauta sen jälkeen ohjeita noudattaaksesi reittiä kohteeseesi.

Matkan hallinta

Ovatko matkasuunnitelmasi muuttuneet? Kun olet luonut matkan, voit lisätä, järjestää tai poistaa siitä paikkoja.

1. Avaa haluamasi matka napauttamalla sitä välilehdeltä Matkat.
  2. Tee jokin seuraavista:
    Lisää uusia paikkoja
    1. Napauta .
    2. Etsi kiinnostava paikka käytössä olevilla toiminnoilla.
    Järjestä paikat uudestaan
    1. Napauta > Muokkaa.
    2. Paina ja pidä sen kohdan lopussa, minkä haluat siirtää. Kun rivi on korostettu, vedä se sen uuteen paikkaan ja vapauta se sitten.
    3. Napauta Valmis.
    Poista paikkoja
    1. Napauta > Muokkaa.
    2. Valitse paikat, jotka haluat poistaa.
    3. Napauta Valmis.

Matkojen poistaminen

1. Napauta Matkat-välilehdellä > Poista.
  2. Valitse matkat, jotka haluat poistaa.
  3. Napauta Poista.

Matkojen vieminen

Voit tallentaa matkasi viemällä ja tallentamalla ne .tcz-tiedostoiksi.
  1. Napauta Matkat-välilehdellä > Vie.
  2. Valitse vietävät matkat ja napauta sitten Vie.
    Vihje: Poista valinta kaikista matkoista napauttamalla > Poista valinta kaikista.
Viedyt matkat tallennetaan .tcz-tiedostoina. Jos viet useita matkoja samalla kertaa, ne tallennetaan yhteen tcz-tiedostoon.

Matkojen tuominen

Voit palauttaa matkoja, jotka aikaisemmin varmuuskopioinut .tcz-tiedostoiksi.
  1. Napauta Matkat-välilehdellä > Tuo.
  2. Napauta Tyyppi-välilehdellä tiedostoa, jonka haluat tuoda ja napauta Tuo.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v