Mielipaikkojen tallentaminen HTC Footprintsin avulla

HTC Footprints tarjoaa helpon tavan tallentaa suosikkipaikat ja käydä noissa paikoissa uudestaan. Voit ottaa valokuvan paikasta, kuten ravintolasta tai näköalapaikasta ja tallentaa sen yhdessä tarkan GPS-sijainnin, katuosoitteen, puhelinnumeron ja muiden tietojen kanssa.

Kun seuraavan kerran haluat käydä samassa paikassa, avaa footprint. Voit katsella sijaintia kartalla, etsiä sen webistä ja paljon muuta.

Sijainnin lisääminen jalanjäljeksi

1. Etsi paikka, johon haluat mennä.
  2. Napauta Tallenna jalanjälkiin.
  3. Voit:
    • Napauta hienosäätääksesi jalanjäljen sijaintia kartalla.
    • Napauta ja valitse sitten kohteelle sopivat merkinnät.
    • Napauta Kuvaus ottaaksesi kuvan ja lisää se valokuvaksi footprintille.
    • Napauta > Muokkaa lisätäksesi muistiinpanon footprintille.
    • Lisää äänimuistio jalanjälkeen napauttamalla > Tallenna ääni.
  4. Napauta Valmis.

Kodin sijainnin asettaminen jalanjäljeksi

Tallenna kotiosoitteesi jalanjäljeksi helpottaaksesi sen asettamista kohteeksesi.

1. Ollessasi kotisi sijainnissa, avaa Locations ja napauta Pikalinkit > Footprints.
  2. Napauta .
  3. Muokkaa haluamiasi tietoja ja napauta sitten Valmis.
  4. Napauta Määritä koti, valitse kotiosoitteesi luettelosta.
Vihje: Voit vaihtaa kotiosoitteesi milloin vain napauttamalla .

Jalanjälkeen palaaminen uudelleen

1. Napauta luokkaa Jalanjäljet-välilehdeltä.
  2. Napauta jalanjälkeä, jossa haluat käydä uudestaan.
  3. Napauta Toiminnot-välilehteä nähdäksesi jalanjäljen kartalla, saadaksesi reittiohjeita, katsoaksesi lähellä olevia paikkoja jne.

Footprintin muokkaaminen tai poistaminen

1. Napauta luokkaa Jalanjäljet-välilehdeltä.
  2. Paina ja pidä paikallaan footprintiä, jota haluat muokata tai jonka haluat poistaa.
  3. Napauta Valinnat-valikossa Muokkaa tai Poista .

Footprinttien jakaminen

1. Napauta luokkaa Jalanjäljet-välilehdeltä.
  2. Paina ja pidä paikallaan footprintiä, jonka haluat.
  3. Napauta Jaa ja valitse sen jälkeen, kuinka haluat jakaa footprintin.

Useiden jalanjälkien poistaminen

1. Napauta luokkaa Jalanjäljet-välilehdeltä.
  2. Napauta > Poista.
  3. Valitse poistettavat jalanjäljet ja napauta sitten Poista.

Jalanjälkien vieminen

Varmista footprintit viemällä ne. Voit myös avata vietyjä jalanjälkitiedostoja muissa sovelluksissa, kuten tietokoneen Google Earth.
  1. Napauta luokkaa Jalanjäljet-välilehdeltä.
  2. Napauta > Vie.
  3. Valitse vietävät footprintsit ja napauta sitten Vie. Footprintit viedään .kmz tiedostoina. Jos viet useita jalanjälkiä samalla kertaa, ne tallennetaan yhteen .kmz-tiedostoon.
Vihje: Napauta viennin jälkeen Lähetä, jos haluat jakaa .kmz-tiedoston.

Jalanjälkien tuominen

Tuo takaisin footprintit jotka olet aiemmin varmuuskopioinut. Voit myös tuoda .kmz-tiedostoja, jotka tallensit muissa sovelluksissa.
  1. Napauta Jalanjäljet-välilehdellä > Tuo > Jalanjäljen tiedot.
  2. Napauta Tyyppi-välilehdellä sovellusta, jonka haluat siirtää.
    Vihje: Voit myös napauttaa Valokuvat-painiketta tuodaksesi valokuvan, johon on lisätty jalanjälkitiedot.
  3. Napauta Tuo.