Karttojen näyttäminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Karttojen näyttäminen

Napauta alkunäytössä > Locations. Kartta aukeaa näyttäen nykyisen sijaintisi.
Napauta etsiäksesi kiinnostavaa paikkaa tai osoitetta.
Napauta vaihtaaksesi 2D- ja 3D-näkymien välillä.
Kiinnostava paikka. Napauta nähdäksesi yksityiskohtia, soittaaksesi, saadaksesi reittiohjeita jne.
Nykyinen sijaintisi.
Tämä kuvake tulee näkyviin, kun ohjaat manuaalisesti kartan suuntaa kahdella sormella.
Zoomauspainike. (Saat zoomauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöruutua.)
Pikalinkit Napauta näyttääksesi lisää, kuten Footprintit ja Matkat.

Kartalla olevien kiinnostavien paikkojen näyttämisen valitseminen

1. Kun katsot karttaa, napauta > Näytä (tai Lisää > Näytä).
  2. Valitse, mitä kiinnostavia kohteita haluat tai et halua nähdä, kun katselet karttaa.
    Vihje: Voit myös valita jalanjälkien ja 3D-rakennusten näyttämisen tai näyttämättä jättämisen kartalta.
  3. Napauta OK.

Sijainnin merkitseminen kartalle nastalla

Merkitse suosikkisijaintisi kartalle nastalla ja lisää se jalanjäljeksi, katsele reittiohjeita siihen tai jaa se ystävien kanssa.
  1. Katsellessasi karttaa paina ja pidä paikallaan sitä kartalla olevaa aluetta, jonka haluat merkitä nastalla.
  2. Napauta ja valitse sitten mitä haluat tehdä.
Vihje: Voit poistaa kaikki nastat kartalta katsoessasi karttaa napauttamalla > Tyhjennä merkintä (tai Lisää > Tyhjennä merkintä).

Kaupungin nimien ja kiinnostavien paikkojen kielen vaihtaminen

1. Kun katselet karttaa, napauta > Asetukset > Kartta > Kartan kieli (tai Lisää > Asetukset > Kartta > Kartan kieli.
  2. Valitse yksi seuraavista.
    Käytä paikallisen kartan kieltä Käytä tätä, jos haluat käyttää paikallisen kartan kieltä. Jos esimerkiksi katsot Japanin karttaa, se käyttää japanilaisia merkkejä.
    Käytä parhaiten sopivaa kieltä Käytä tätä, jos haluat käyttää voimassa olevia kieliasetuksia. Tämä ei ehkä ole saatavilla kaikkiin karttoihin.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v