Yhteyshenkilöihin yhteyden pitäminen
ASETUKSET JA PALVELUT

Yhteyshenkilöihin yhteyden pitäminen

Tien päällä oleminen ei tarkoita, että olet eristäytyneenä muusta maailmasta. HTC Car -sovelluksella voit vastaanottaa ja soittaa puheluita ja vastaanottaa ilmoituksia.

Saapuvien puheluiden käsittely HTC Car -sovelluksessa

Voit valita yhdellä yksinkertaisella eleellä, kuinka käsittelet saapuvaa puhelua.
  • Pyyhkäise oikealle vastataksesi.
  • Kieltäydy pyyhkäisemällä vasemmalle.

Puhelun soittaminen HTC Car -sovelluksessa

• Avaa valitsin napauttamalla pääpaneelissa Puhelin.
  • Soittaaksesi puhelun puhelinluettelosta, pyyhkäise näytön poikki, kunnes näet Henkilöt-paneelin. Siirry sitten puhelinluetteloon liu'uttamalla alhaalta ylös.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v