SkyDrive-tallennustilan linkkien lähettäminen sähköpostitse

Jakaaksesi SkyDrive-tallennustilaan tallennettuja tiedostoja sähköpostitse, niitä ei tarvitse ladata ja liittää viestiin. Sähköposti-sovelluksella voit helposti sisällyttää linkkejä SkyDrive-tiedostoihin ja lähettää ne sähköpostitse.
  1. Napauta alkunäytössä > Sähköposti.
  2. Jos sinulla on useita sähköpostitilejä, vaihda siihen, jota haluat käyttää.
  3. Luo uusi sähköpostiviesti ja täytä vastaanottajakenttä tai vastaa sähköpostiin.
  4. Voit:
    • Napauttaa Liitä > Asiakirja ja valita asiakirjatyypin.
    • Napauttaa Liitä > Tiedosto, jos haluat valita jonkin tiedostotyypin.
  5. Napauta SkyDrive.
  6. Avaa kansio, jossa haluamasi tiedostot sijaitsevat, ja valitse jaettavat tiedostot.
  7. Napauta Valmis.

Näet sen jälkeen linkit valitsemiisi tiedostoihin lisättynä sähköpostiviestiin.

8. Napauta Lähetä.