HTC One V -linkin katkaiseminen Dropboxiin

Voit etäkatkaista HTC One V -linkin Dropboxiin, jos satut kadottamaan laitteesi.
  1. Kirjaudu tietokoneen selaimella Dropbox-web-sivustolle (www.dropbox.com).
  2. Napsauta minkä tahansa web-sivuston sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Tili-linkkiä. (Tai napsauta tilinimeäsi ja sen jälkeen Asetukset-valintaa.)
  3. Napsauta Omat tietokoneet -välilehteä.
  4. Napsauta Poista linkitys -valintaa Android-laitteen oikealla puolella.
  5. Napsauta Omat sovellukset -välilehteä.
  6. Poista HTC Sense. Napsauta vain X-merkkiä tämän kohteen oikealla puolella.