Dropbox-linkkien lähettäminen sähköpostitse
ASETUKSET JA PALVELUT

Dropbox-linkkien lähettäminen sähköpostitse

Ei enää liitettäviä tiedostoja sähköpostiisi. Sähköposti-sovelluksella voit helposti sisällyttää linkkejä Dropbox-tiedostoihin ja lähettää ne sähköpostitse.
  1. Napauta alkunäytössä > Sähköposti.
  2. Jos sinulla on useita sähköpostitilejä, vaihda siihen, jota haluat käyttää.
  3. Luo uusi sähköpostiviesti ja täytä vastaanottajakenttä tai vastaa sähköpostiin.
  4. Voit:
    • Napauttaa Liitä > Asiakirja ja valita asiakirjatyypin.
    • Napauttaa Liitä > Tiedosto, jos haluat valita jonkin tiedostotyypin.
  5. Napauta Dropbox.
  6. Avaa kansio, jossa haluamasi tiedostot sijaitsevat, ja valitse jaettavat tiedostot.
  7. Napauta Valmis.

Näet sen jälkeen linkit valitsemiisi tiedostoihin lisättynä sähköpostiviestiin.

8. Napauta Lähetä.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v