Valokuvien tai videoiden jakaminen Dropboxilla
Lisätallennustilan lisääminen puhelimeesi ja tiedostojen helppo jakaminen

Valokuvien tai videoiden jakaminen Dropboxilla

Siirrä Galleria-sovelluksella valokuvia ja videoita Dropboxiin. Sen jälkeen voit jakaa linkin Dropboxiisi, jolloin ystäväsi voivat katsoa valokuviasi ja videoitasi.

Valokuvien ja videoiden siirtäminen Dropbox Galleria

1. Napauta alkunäytössä > Galleria.
  2. Napauta albumia, jossa jaettavat valokuvat tai videot ovat.
  3. Napauta Jaa > Dropbox.
  4. Valitse siirrettävät valokuvat tai videot ja napauta sen jälkeen Seuraava.
  5. Luo tai valitse kansio Dropbox ja napauta sitten Siirrä.
Vihje:
Voit tarkastella siirrettäviä tiedostoja Galleria oikealla puolella, siirtää ne Valokuvat-kansioon Dropbox. Tai luoda Valokuvat-kansiossa uuden kansion ja siirtää tiedostot siihen.

Kameraotosten automaattinen siirtäminen

Uudet kameraotoksesi siirretään automaattisesti, jos olet kytkenyt Kamerasiirto-ominaisuuden päälle, kun asetit Dropbox-tilin HTC One V -puhelimella. Jollet kytkenyt sitä päälle aiemmin, voit ottaa sen käyttöön Dropbox-asetuksissa.
  1. Napauta alkunäytössä > Dropbox.
  2. Napauta > Asetukset > Käynnistä kamerasiirto.
  3. Valitse internet-yhteystyyppi, jota käytät kuvattujen valokuvien ja videoitten siirtämiseen Dropbox-sovellukseen.
  4. Napauta Käynnistä.

Siirtämiesi valokuvien ja videoiden tarkastelu Galleriassa

Dropboxin Kamerasiirrot-kansiota ja Valokuvat-kansion alikansioita voi tarkastella Galleria-sovelluksella. Ne näkyvät sovelluksessa albumeina.
  1. Napauta alkunäytössä > Galleria.
  2. Napauta > Dropbox.
  3. Kun näet viestin "‍HTC Sense haluaa käyttää Dropboxia"‍, napauta Salli.
    Huomautus: Tämä viesti näkyy vain ensimmäisellä kerralla, kun tarkastelet Dropboxin valokuvia ja videoita Gallerian kautta käsin.
  4. Napauta albumia katsoaksesi sen valokuvia ja videoita.

Dropbox-linkin jakaminen

Jaa linkki Dropboxin valokuva- ja videoalbumiisi muiden katsottavaksi.
  1. Napauta Galleria Albumit -näytössä > Dropbox.
  2. Napauta albumia ja napauta Jaa.
  3. Valitse kuinka haluat jakaa linkin tähän albumiin, kuten lähettämällä se sähköpostitse tai postittamalla sen sosiaaliseen verkkoon.
Vihje: Käytä Dropbox-sovellusta, jos haluat jakaa vain yhden valokuvan tai videon. Napauta , joka tulee näkyviin tiedoston viereen, ja napauta sitten Jaa.