Dropboxin käyttö HTC One V -puhelimella
Lisätallennustilan lisääminen puhelimeesi ja tiedostojen helppo jakaminen

Dropboxin käyttö HTC One V -puhelimella

Kun käytät Dropboxia, sinulla on aina pääsy valokuviisi, videoleikkeisiisi ja asiakirjoihisi, jotka sijaitsevat HTC One V -puhelimessa, tietokoneellasi tai muissa mobiililaitteissasi, joissa käytät Dropboxia.
Huomautus: Jos Dropbox-sovellusta ei ole esiladattu, voit ladata ja asentaa sen Google Play -sovelluksesta.
Kun kirjaudut HTC One V -puhelimella Dropbox-tilillesi, voit:
  • Käyttää 23 Gt:n ilmaista Dropbox-lisätallennustilaa kahden vuoden ajan.
  • Tarkastella Dropboxiin tallennettuja valokuvia ja videoita suoraan Galleriassa.
  • Enää ei tarvita suuria liitetiedostoja sähköpostitse jaettaessa. Lähetät vain linkin Dropbox-tiedostoihisi.
  • Katsella ja muokata Dropboxiin tallennettuja Office-asiakirjoja.
  • Tallentaa asiakirjoja, kuten sähköpostin liitteitä, suoraan Dropboxiin.
  • Voit tarkistaa Dropboxin jäljellä olevan tallennustilan milloin tahansa.
  • Tiedostojen hakeminen. Riittää, kun sisällytät Dropboxin yhdeksi haettavaksi kohteeksi Google Haku -kohtaan.

Tietoja ilmaisesta Dropbox-lisätallennustilatarjouksesta

23 Gt:n Dropbox-lisätallennustila on erikoistarjous, joka on käytettävissä HTC One V - ja muilla HTC-laitteilla, jotka käyttävät Android-sovellusta versiolla HTC Sense 4.0. Tämä tarjous on käytettävissä sekä uusille että entisille Dropbox-käyttäjille.
  • Saadaksesi tämän 23 Gt:n Dropbox-tallennustilan ilmaiseksi kahdeksi vuodeksi, kirjaudu Dropbox-tilillesi HTC One V -puhelimella (ei tietokoneella tai muilla ei-HTC-laitteilla) ja suorita Näin pääset alkuun -opas Dropbox-web-sivustolla (www.dropbox.com/gs).
  • Jos sinulla ei vielä ole Dropbox-tiliä, voit luoda sen HTC One V -puhelimella tai tietokoneella osoitteessa www.dropbox.com.
  • Tämä ilmainen lisätallennustila on ainutkertainen tarjous. Olet oikeutettu käyttämään tämän tarjouksen vain yhdellä HTC-laitteella.
  • Et voi käyttää tätä tarjousta uudelleen, jos luot tai kirjaudut Dropboxiin eri tilillä.