POP3-/IMAP-sähköpostitilin lisääminen

1. Napauta alkunäytössä > Sähköposti.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Jos lisäät sähköpostitilin ensimmäistä kertaa Sähköposti-sovelluksessa, napauta Muu (POP3/IMAP) -vaihtoehto Valitse sähköpostitarjoaja -ruudussa.
    • Jos olet jo lisännyt sähköpostitilin Sähköposti-sovelluksessa, napauta > Uusi tili > Muu (POP3/IMAP).
  3. Anna sähköpostiosoite ja salasana sähköpostitiliäsi varten ja napauta sitten Seuraava.
    Huomautus: Jos sinua pyydetään antamaan lisää sähköpostiasetuksia, pyydä apua palveluntarjoajaltasi.
  4. Anna tilin nimi ja nimesi, ja napauta sitten Lopeta asetus.