Yhteystietoryhmät

Yhteystietoryhmät

Määritä yhteystiedot ryhmiin, niin voit helposti lähettää viestin tai sähköpostin koko ryhmälle. Voit myös synkronoida HTC One V -puhelimen yhteystietoja Google-tilillä olevien ryhmien kanssa, joihin on helppo pääsy tietokoneesi web-selaimen kautta. Olemme myös lisänneet Toistuva-ryhmän erityisryhmätyypiksi, joka tallentaa automaattisesti yhteystiedot, jotka valitset usein tai joilta saat usein puheluja.

Ryhmän luominen

  1. Ollessasi Ryhmät-välilehdellä napauta .
  2. Anna ryhmälle nimi.
  3. Napauta valitaksesi valokuvan ryhmälle.
  4. Napauta > Lisää yhteystieto ryhmään.
  5. Valitse lisättävät yhteystiedot ja napauta sitten Tallenna.
  6. Kun ryhmä on valmis, napauta Tallenna.

Yhteyshenkilöryhmän muokkaaminen

  1. Pidä Ryhmät-välilehdellä ryhmää painettuna ja napauta sitten Muokkaa ryhmää.
  2. Voit:
    • Napauttaa ryhmän nimeä vaihtaaksesi nimen. Voit vaihtaa vain luomiesi ryhmien nimen.
    • Napauttaa ryhmän nimen vieressä olevaa kuvaketta, jos haluat vaihtaa tai poistaa ryhmän valokuvan.
    • Napauta > Lisää yhteystieto ryhmään lisätäksesi uusia jäseniä.
    • Voit järjestää ryhmän jäseniä uudelleen pitämällä yhteystiedon nimen jälkeen olevan painettuna ja vetämällä sen uuteen paikkaan.
    • Napauta yhteystiedon vieressä, kun haluat poistaa yhteystiedon ryhmästä.
  3. Napauta Tallenna.

Viestin tai sähköpostin lähettäminen ryhmälle

Huomautus: Sinua veloitetaan jokaisesta lähetetystä tekstiviestistä. Esimerkiksi, jos lähetät viestin viiden henkilön ryhmälle, sinua veloitetaan viidestä viestistä.
  1. Napauta Ryhmät-välilehdellä ryhmää, jolle haluat lähettää viestin tai sähköpostin.
  2. Siirry Ryhmätoiminta-välilehdelle.
  3. Valitse lähetätkö tekstiviestin vai sähköpostin.

Yhteystietoryhmien uudelleen järjestäminen

  1. Napauta Ryhmät-välilehdellä > Muokkaa ryhmiä.
  2. Pidä siirrettävän ryhmän lopussa oleva painettuna ja vedä se uuteen paikkaan.
  3. Napauta Tallenna.

Ryhmien poistaminen

Huomautus: Voit poistaa vain ryhmiä, jotka olet luonut.
Ryhmät-välilehdeltä voit:
  • Paina ja pidä poistettavaa ryhmää ja napauta Poista ryhmä.
  • Voit valita useita poistettavia yhteystietoryhmiä napauttamalla > Muokkaa ryhmiä.
0 henkilöä piti tätä hyödyllisenä