Yhteystietoluettelosi

Henkilöt-sovellus luetteloi kaikki HTC One V -puhelimeen tallennetut yhteystiedot ja verkkotilit, joihin olet kirjautunut sisään.

Yhteystietoluettelosi näyttää myös SIM-kortillesi tallennetut yhteystiedot (merkitty kuvakkeella ).

Huomautus: Nähdäksesi Twitter-yhteystiedot ja heidän tweettinsä Henkilöt-sovelluksessa, sinun on ladattava HTC Sensen Twitter ja kirjauduttava siihen sisään. Voit ladata sen avaamalla HTC Hub -sovelluksen ja siirtymällä kohtaan Sovellukset > Luokat A–Z > HTC Essentials.

Voidaksesi ladata sovelluksia HTC Hub -sovelluksesta, sinun on luotava HTC-tili.

Voit:
  • Tarkastella profiiliasi ja muokata omia yhteystietojasi.
  • Luoda, muokata tai hakea yhteystietoja.
  • Tarkastella tilapäivityksiä.
  • Napauttaa nimeä nähdäksesi yhteystiedon tallennetut tiedot.
  • Nähdä ilmoituskuvakkeen, kun yhteystieto on lähettänyt sinulle uuden viestin, tai kun on yhteystiedon syntymäpäivä.
  • Katsoa, kuka on verkossa Google Talk -sovelluksessa. Online-tilan kuvakkeet tulevat näkyviin, jos olet kirjautunut Google Talk -sovellukseen.

Yhteystietoluettelosi suodattaminen

Valitse minkä tilin yhteystiedot näytetään.
  1. Napauta Henkilöt-välilehdellä yläpalkin -painiketta.
  2. Valitse online-tilit, jotka sisältävät yhteystiedot, jotka haluat nähdä.
  3. Paina .
Vihje: Voit asettaa yhteystiedon lajitteluvalintoja napauttamalla > Asetukset.

Yhteystietojen hakuasetusten määrittäminen

Yhteystietojen haun nimen perusteella lisäksi voit tehdä hakuja myös muilla ehdoilla, kuten ryhmän nimi tai yritys.
  1. Napauta Henkilöt-välilehdeltä > Asetukset.
  2. Napauta Yhteystietojen hakuperuste ja valitse sitten hakuehtotyypit.